Lomaverkosto

Lomaile myös muissa lomakohteissa

Loma-asunnon omistajana ja eteenpäin vuokraajana voit myös lomailla muissa Suomen lomakohteissa puoleen hintaan. Vaihtelu virkistää!Kun omistat YIT:n Chalets, Suites tai Villas -loma-asunnon lomaverkostoon kuuluvassa kohteessa ja annat sen käyttösidonnaiseen vuokrauspalveluun (vuokrapooliin), voit lomailla muissa lomaverkoston kohteissa puoleen hintaan. Lomaverkoston kohteissa voi sesonkiaikoina olla rajoituksia omistajaetuhintaisille varauksille.

Miten pääsen lomaverkoston jäseneksi?
Jos oma loma-asuntosi ei vielä ole mukana vuokrauspalvelussa, tee käyttösidonnainen vuokrasopimus palvelukumppanin kanssa (vuokrapoolisopimus), ja liityt samalla lomaverkostoon. Muiden kohteiden yhteistyökumppanimme varmentavat tietosi oman kohteesi vuokrauspalveluoperaattorilta, kun teet lomavarausta.

Näin varaat lomasi
Lomaverkostovarauksia voi tehdä aina marraskuun ensimmäinen päivä alkaen seuraavalle vuodelle. Ota suoraan yhteyttä sinua kiinnostavan kohteen palveluntarjoajaan – lomaverkostovarauksen voi tehdä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Mitä nopeammin toimit, sitä varmemmin saat edullisen majoituksen haluamanasi ajankohtana. Huomioithan, että lomaverkostokohteissa voi sesonkiaikoina olla rajoituksia omistajaetuhintaisille varauksille.


Lomaverkoston yhteystiedot 

Imatra Spa Villas, Imatran Kylpylä
puh. 020 7100 502, myynti@imatrankylpyla.fi

Ruka Ski Chalets, Ruka 911
puh. 040 481 8144, info@ruka911.fi

Sappee Chalets, Sappeen myyntipalvelu
puh. 020 755 9975, majoitus@sappee.fi

Vanajanlinna Villas, Vanajanlinna
puh. (03) 610 20, vanajanlinna@vanajanlinna.fi

Vierumäki Chalets, Vierumäki Country Club
puh. (03) 842 411, myynti@vierumaki.fi

Vuokatti Chalets, Vuokatin Urheiluopisto
puh. (08) 619 1500, myyntipalvelu@vuokattisport.fi

Ylläs Chalets
Forenom, puh. 020 198 3420, asiakaspalvelu@forenom.fi

Lomaverkostoehdot

Lomaverkostoon kuuluvat palvelukumppanit myöntävät YIT:n toteuttamien Chalets, Suites ja Villas -kohteiden käyttösidonnaiseen vuokrauspalveluun (vuokrapooliin) liittyneille huoneistojen omistajille 50 %:n alennuksen normaaleista majoitushinnoista majoituttaessa Chalets & Villas -huoneistoihin. Alennus perustuu voimassaolevien ja tulevien Chalets, Suites ja Villas -vuokrasopimusten majoitushintojen hintajoustoon, jolla edesautetaan majoitusmyyntiä.

Etu koskee enintään neljää Chalets, Suites ja Villas -huoneiston osake- ja osakasluetteloon tai kauppakirjaan merkittyä ja lomaverkostokohteeseen majoittuvaa omistajaa (vähintään 20 % omistusosuus), jonka huoneistosta on solmittu vuokrauspalvelusopimus, vaikka oma kohde olisikin vasta rakenteilla. Yritysomistajat nimeävät vuosittain huoneistoa kohden yhden henkilön, jolla etu on käytössä, mikäli se on verotuksellisesti hyväksyttävää. Varauksen vastaanottaminen ja hyödyntäminen edellyttää vuokrauspalveluun liittyneen omistajuuden todentamista asiakasrekisterin ja henkilöllisyystodistuksen (esim. ajokortti) avulla.

Lomaverkostovarauksia seuraavalle vuodelle voi tehdä aikaisintaan aina edellisen vuoden marraskuun alusta alkaen, jolloin kohteen omistajien oman käytön varaukset ja osa sesonkien ryhmämajoituskaupoista on tehty.

Palvelukumppanit voivat halutessaan rajoittaa Chalets, Suites ja Villas -lomaverkostovarausten määrää. Kohdekohtaiset omistajaedut (esim. kylpylän käyttöoikeus) ovat voimassa vain majoituttaessa omaan kohteeseen.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko loma-asumisesta?

Ota yhteyttä YIT Asuntomyyntiin, niin kerromme lisää!

Vierumäki

p. 020 433 4325

asuntomyynti.lahti@yit.fi

 

Imatra

p. 0800 93 618 (maksuton)

asuntomyynti.lappeenranta@yit.fi

 

Vuokatti

p. 020 715 0134

asuntomyynti.oulu@yit.fi

 

Ruka

p. 020 715 0134

p. 020 715 0235

asuntomyynti.oulu@yit.fi

asuntomyynti.rovaniemi@yit.fi

Lue myös

Ota yhteyttä

Lähetä yhteystietosi, ja saat lisätietoa uusista myytävistä YIT Kodeista sinua kiinnostavilla alueilla.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Lähetetään...