Myytävät asunnot ja uudiskohteet Kirkkonummen Ratavallissa

Mukavasti pääkaupunkiseudun kainalossa

Ratavallin uusi asuinalue sijaitsee Kirkkonummen Masalassa, Espoonlahden maisemissa. Matkaa Kirkkonummen keskustaan on vajaat kymmenen ja Helsingin keskustaan reilut 20 kilometriä.

Lue lisää

Kaikki arjen palvelut lähellä

Ratavallissa arjen tärkeät ja tutut palvelut ovat kaikki mukavasti kävelymatkan päässä. Masalan keskustasta löytyvät lähikaupat, posti, apteekki, kirjasto ja terveysasema sekä päiväkodit ja koulut. Liikunnan ja ulkoilun ystäville alueella on hyvät kevyen liikenteen väylät, liikuntakeskus, monitoimitalo, urheilupuisto ja upeissa maisemissa kulkevat luontopolut.

Ratavallissa luonto ja palvelut ovat lähellä

Luontoa ja liikuntaa

Kirkkonummi tunnetaan suosituista uimarannoistaan, joita on niin järvien kuin merenkin rannalla. Golfin ystäville lähimmät kentät ovat Hirsalassa, Peuramaalla ja Sarfvikissa. Koko perheen laskettelukeskus Peuramaa Ski tarjoaa vauhdikasta ja monipuolista talviohjelmaa kaiken ikäisille. Voit testata taitojasi myös ratsailla, Peuramaa Horsen tasokkaassa ratsastuskeskuksessa.

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Ratavalli
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Etelä-Suomi
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1, 00520 Helsinki