Myytävät asunnot Joensuun Puotimestarin pihassa

Uusia koteja Joensuun ydinkeskustaan

Keskusta-asumista parhaimmillaan

Puotimestarin piha sijaitsee aivan keskustassa, Kirkkokadun ja Niskakadun kulmassa. Asuminen ja arki on vaivatonta, kun kaikki on lähellä: keskustan kaupat ja palvelut, terveyskeskus, apteekki, kirjasto, uimahalli ja yliopisto ovat kävelymatkan päässä. Piipahdat helposti kotoa niin torille kahville kuin jokirantaan kävelylle.

Upouusi koti ilman remonttihuolia

Uuteen kortteliin tulee noin 130 modernia, hyvin varusteltua YIT Kotia. Monipuolisesta valikoimasta löytyy sopiva koti erilaisiin elämäntilanteisiin. Voit valita kodin, jossa on oma sauna ja parveke tai kompaktin asunnon ranskalaisella parvekkeella. Neljä taloyhtiötä ja Niskakadulle rakennettava uusi pysäköintitalo muodostavat korttelipihan, josta tulee asukkaiden yhteinen oleskelu- ja viihtymispaikka.

Historia

Uusi Puotimestarin piha rakennetaan Pienteollisuustalona eli PT-talona tunnetun ostoskeskuksen paikalle Kirkkokadulle. Vuonna 1957 rakennettu PT-talo on Joensuun vanhimpia ostoskeskuksia, ja siinä on toiminut lukuisia eri alojen yrityksiä ja kauppoja. Vilkas puotikortteli on kuhissut elämää jo 60 vuotta ja nyt se uudistuu viihtyisäksi asuinpaikaksi sadoille joensuulaisille.

Kaupungilla

Kaupungilla viihdyt keskellä elämää ja nautit keskusta-asumisen kaikista mukavuuksista. Ulottuvillasi ovat vehreät puistot istutuksineen ja kävelyreitteineen. Täällä sinun ei tarvitse kiirehtiä, sillä olet jo valmiiksi perillä. Lue lisää reviireistä: www.yit.fi/reviirit

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Puotimestarin piha
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Joensuun Asuntomyynti
Kauppakatu 23 a, 80100 Joensuu