Myytävät asunnot ja uudiskohteet Helsingin Lauttasaarenmäellä

Muuta Lauttasaaren uudelle näköalapaikalle!

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Huippupaikka lapsiperheille

  Myllykallion puiston kupeessa sijaitsevat talot sopivat erinomaisesti lapsiperheille. Alakoulu on lyhyen ja turvallisen kävelymatkan päässä eikä yhtäkään ajotietä ole ylitettävänä! Myös päiväkoteja on lähellä, yläkoulu ja lukiokin kävelymatkan päässä. Vastapäätä sijaitsevassa liikuntapuistossa ovat mm. juoksurata, jalkapallokenttä, ilmaiset tenniskentät, skeittialue ja kiipeilytelineitä.

   

 • Lauttasaaren palvelut lähellä

  Myllykalliossa asut luonnonkauniissa maisemissa. Palvelut ovat kävelymatkan päässä. Kauppakeskus Lauttiksessa on monipuolinen valikoima ostospaikkoja ja kahviloita. Lauttiksen yhteydessä on myös Lauttasaaren metroasema.

 • Palvelutori
  Lauttasaarentiellä apu löytyy palvelutorilta

  Lauttasaarentien asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Lauttasaarentie 52-54
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista