5.3.2020
  • Mölymäki
  • YIT Koti

Parvekemaisemia ja väliseiniä

MAALISKUU

Elokuussa valmistuvan Kohauksen kotien toimivat tilaratkaisut alkavat muotoutua. Mölymäen aitiopaikalla sijaitsevan kerrostalon 1.–3. kerroksien väliseinät ovat valmiita ja työ jatkuu ylemmissä kerroksissa. Seuraavaksi aloitetaan seinien tasoitus- ja maalaustyöt, alemmissa kerroksissa alkavat pian myös kalusteasennukset. Alla olevista kuvista näet millaisissa maisemissa Kohauksen asukkaiden kelpaa elellä! Oletko sinä yksi heistä?

Kuvassa 29 neliön tilatehokas yksiö, jossa on Kallavedelle päin avautuva koko kodin levyinen lasitettu parveke. Kuvassa näkyvä ovi johtaa laatoitettuun kylpyhuoneeseen, jossa on tilaa myös pesutornille! Asuinhuoneiden lattioihin asennetaan parketit. Avokeittiöön tulee kalusteuuni, induktiokeittotaso sekä kalusteisiin integroitu astianpesukone, mikroaaltouuni ja jääpakastinkaappi.


Kuvassa 3. kerroksen 63,5 neliöisen kodin (2 h+kt+s) parvekenäkymät Kallavedelle päin. Oman saunan löylyjen jälkeen vilvoittelu koko kodin levyisellä lasitetulla parvekkeella on täydellinen nautinto. Kodissa on yhtä tyylikkäät materiaalit kuin yksiössä. Valoisien oleskelutilojen ikkunat avautuvat kahteen ilmasuuntaan. Avaraan tilaan mahtuu myös iso ruokailuryhmä! Avokeittiö jäsentyy omaksi tilakseen väliseinän avulla.

Ylimmän kerroksen uniikista 93,5 neliön kodista näkyy kauas Kallaveden ulapalle (3–4 h+kt+s). Näissä hulppeissa näkymissä voi todeta, että vain taivas on kattona! Koko kodin levyiselle, isolle ja lasitetulle parvekkeelle on käynti sekä oleskelutiloista että tilavasta päämakuuhuoneesta, jonka yhteydessä on vaatehuone. Avarista oleskelutiloista on näkymiä kahteen ilmansuuntaan. Oman saunan lisäksi aulassa on erillinen wc.

Pysyhän kuulolla!
YIT Koti Kuopio

Kuvat: Työnjohtaja Hanna-Kaisa Silvast, YIT

PS Tule ihastelemaan maisemia paikan päälle! Soita meille numeroon 040 713 0777 ja sovi yksityisesittely sinulle sopivana aikana.

Lue lisää kesän lopussa valmistuvasta Kohauksen kodeista täällä

Ota yhteyttä

Lähetä yhteystietosi, ja saat lisätietoa uusista myytävistä YIT Kodeista sinua kiinnostavilla alueilla.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Lähetetään...