Asunnon vuokraus helpoksi vuokrauspalvelulla

Sijoitusasunnon vuokraus voi olla mutkatonta

Asunnon vuokraus vaatii aikaa ja osaamista. YIT Asuntovuokraus voi aloittaa vuokralaisen etsinnän YIT Kotiisi jo rakennusaikana ja tekee asuntosijoittamisestasi entistä helpompaa!


Asunnon vuokrauksen avaintekijät

Lähtökohta asuntosijoittamisen jatkuvaan tuottoon on onnistuminen sijoitusasunnon vuokraamisessa. Tärkeintä asunnon vuokraamisessa on, että

  • saat vuokrattua asunnon heti ensimmäisestä kuukaudesta lähtien, jolloin tuottoa syöviä tyhjiä kuukausia ei synny
  • vuokralaiset ovat luotettavia eli maksavat vuokran, pitävät asunnon hyvässä kunnossa eivätkä aiheuta häiriötä naapureille
  • tunnet vuokramarkkinat ja vuokrataso on kohdallaan: asunnon vuokraus sujuu lyhyessä ajassa, mutta ei toisaalta liian alhaiseen hintaan
  • osaat laatia kattavan vuokrasopimuksen, joka on toimivan vuokrasuhteen perusta.

Asunnon vuokraaminen vaatii osaamista, aikaa ja paneutumista ja siksi on usein järkevää antaa työ ammattilaisen hoidettavaksi. Silloin voit ostaa sijoitusasunnon turvallisin mielin myös eri paikkakunnalta, jossa itse asut.

 

Miksi käyttää YIT Asuntovuokrausta sijoitusasunnon vuokraamiseen?

YIT Asuntovuokrauksen asiantuntijat tuntevat vuokrattavan YIT Kotisi pintaa syvemmältä ja he pääsevät esittelemään asuntoa vuokralaisehdokkaille jo rakennusvaiheessa. Vuokranantajana sinulla on mahdollisuus saada vuokrasopimus tehtyä jo ennen asunnon valmistumista ja välttää tyhjät kuukaudet, kunhan teet toimeksiantosopimuksen ajoissa (noin 4-6 kuukautta ennen talon valmistumista).

Vuokrauspalvelumme ammattilaiset tuntevat vuokramarkkinat ja osaavat asettaa vuokratason oikein. He ovat kouliintuneita etsimään juuri sinulle sopivan vuokralaisen sekä tekemään selkeän vuokrasopimuksen, jossa huomioidaan vuokranantajan ja vuokralaisen oikeudet.

YIT Asuntovuokraus hoitaa asuntosi vuokraamisen tehokkaasti alusta loppuun: vuokrailmoituksen tekemisestä vuokralaiskandidaattien luottotietojen tarkistamiseen ja vuokrasopimuksen tekemiseen saakka. Halutessasi luovutamme lisäpalveluna vuokralaiselle myös avaimen.

Kun annat ammattilaisen hoitaa sijoitusasuntosi vuokrauksen, säästät omaa aikaa sekä ajokilometrejä ja vältät ylimääräistä stressiä. Vuokranvälityspalkkion voit vähentää verotuksessa!

 

Näin YIT:n vuokrauspalvelu toimii:

 

icon-1.png  Teemme kanssasi toimeksiantosopimuksen

Arvioimme vuokratason ja sovimme yhdessä vuokrauksen ehdoista. Asuntosi rakentajana tunnemme sijoitusasuntosi jo entuudestaan ja hyödynnämme asiantuntemustamme vuokramarkkinoista.


icon-2.png  Markkinoimme asuntoasi johtavissa kanavissa

Tuotamme tasokkaan markkinointiaineiston sisältäen laadukkaat kuvat ja tekstit asunnosta ja asuinympäristöstä. Julkaisemme ilmoituksesi vuokraamisen tehokkaimmissa kanavissa.

icon-3.png Etsimme sinulle sopivan vuokralaisen

Haluamme löytää parhaan mahdollisen vuokralaisen sijoitusasuntoosi. Haastattelemme vuokralaisehdokkaat, tarkastamme luottotiedot ja näytämme asuntoasi valikoiduille ehdokkaille. Esittelemme sinulle yhden tai useampia sopivia vaihtoehtoja, joista valitset haluamasi vuokralaisen.

icon-4.png Laadimme vuokrasopimuksen

Laadimme vuokrasopimuksen asiantuntemuksella, jotta vuokrasuhde toimisi mahdollisimman hyvin. Huolehdimme vuokrasopimuksen allekirjoituksista ja käymme sopimusasiat vuokralaisen kanssa läpi yksityiskohtaisesti.

icon-5.png Lisäpalvelut

Luovutamme asunnon avaimet sovittuna ajankohtana uudelle vuokralaiselle puolestasi. Pyydämme asianmukaiset kuittaukset luovutetuista avaimista. Avainpalvelun hinta on 50 €/huoneisto + alv. Voimme myös tarkastaa asunnon poismuuttavan vuokralaisen jäljiltä ja ottaa vastaan avaimet puolestasi. Poismuuttotarkastuksen hinta on 100 € /huoneisto + alv.


Haluatko kuitenkin vuokrata asunnon itse?

Jos haluat hoitaa vuokrauksen itse*, saat kaupanteon jälkeen käyttöösi asunnon pohjakuvan. Pääset esittelemään keskeneräistä asuntoa yhden kerran lähellä sen valmistumista. Tarkemman tilaisuuden ajankohdan voit kysyä asuntomyynnistämme. Kuvan lataus sujuu näppärästi YIT Plus -palvelusta, jonne saat kirjautumistunnukset asuntokaupan yhteydessä.

*Huomioithan, että asunnosta saamasi kuvat on tarkoitettu vain omaan käyttöösi, ei ammattivälittäjille.

YIT Asuntovuokraus palvelee pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa sekä sopimuksen mukaan myös muilla paikkakunnilla.

TUTUSTU SIJOITUSASUNTOIHIN

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää YIT Asuntovuokrauksesta!

Siru Kääriäinen
Myyntipäällikkö, LKV, LVV
Tuulia Aaltonen
vuokrausmyyntineuvottelija, LKV, LVV