Uudiskohde ensiasunnoksi

Uudiskohteessa ei ole remonttihuolia

Ensiasunnon ostaminen uudesta talosta on turvallinen valinta. Saat kodin, jossa kaikki toimii, asumiskulut ovat ennalta tiedossa ja voit hyödyntää yhtiölainaa kotisi rahoituksessa.


Miksi kannattaa ostaa uudiskohteesta?

 

icon-1.png  Ennakoitavat asumiskulut vapauttavat elämään 

Uudessa kodissa ei tarvitse jännittää tulevia remontteja ja asumiskulut ovat kohtuulliset. Maksat kuukausittain taloyhtiölle hoitovastiketta, joka määräytyy asunnon koon mukaan ja jonka arvioitu suuruus on tiedossa jo asuntoa ostaessasi. Ennakoitavat asumiskulut helpottavat oman talouden hallintaa ja tulevaisuuden suunnittelua.  

 

icon-2.png  Yhtiölainan ansiosta pääset oman kodin omistajaksi pienelläkin pääomalla ilman isoa pankkilainaa 

Uusien asuntojen rakentamiseen käytetään yleensä asuntoyhtiön neuvottelemaa yhtiölainaa. Pääset tekemään asuntokaupat maksamalla vain myyntihinnan ja voit itse päättää maksatko yhtiölainan pois asunnon valmistumisen yhteydessä vai lyhennätkö lainaa kuukausittain pääoma- eli rahoitusvastikkeen muodossa.  

Usein maksat ensimmäisinä vuosina yhtiölainasta vain korot. Tämän jälkeen maksat pääomavastikkeessa korot ja lyhennykset. Yhtiölainan lyhennysvapaa jakso on taloyhtiökohtainen ja riippuu lainaehdoista. Kun hyödynnät yhtiölainaa, tarvitset vähemmän henkilökohtaista pankkilainaa.

Lue lisää oman asunnon kuluista ja tutustu esimerkkilaskelmaan 

 

icon-3.png Kaikki on uutta ja toimii – pohjaratkaisusta kodinkoneisiin  

Uusien asuntojen pohjaratkaisut ovat monesti tehokkaampia kuin vanhoissa asunnoissa, jolloin kodeissa on vähemmän hukkaneliöitä. Taloyhtiön modernit varastot ja yhteiset tilat esimerkiksi pyörien säilytykseen helpottavat arkea. Uudessa kodissa on myös nykyaikainen talotekniikka ja kodinkoneet, eikä sinun tarvitse miettiä onko rakennus paloturvallinen tai toimiiko ilmanvaihto.  

 

icon-4.png  Uusi koti on ekologinen valinta   

Rakennusmääräykset tiukkenevat jatkuvasti ja uudet talot ovat usein vanhoja energiatehokkaampia. Nykyaikaiset kodinkoneet kuluttavat vähemmän sähköä ja vesikalusteet niukemmin vettä kuin vanhat.  

Myös tämän päivän tiivis rakentaminen on ympäristöystävällisempää kuin väljä kaupunkirakenne, jossa pitkät välimatkat edellyttävät omalla autolla liikkumista. Kun talot rakennetaan hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrelle, et välttämättä tarvitse autoa lainkaan. Uusien asuntojen fiksujen pohjaratkaisujen ansiosta kaikki tarpeellinen voidaan saada sopimaan pienempiin neliöihin. Siksi uudessa asunnossa asuminen on ekoteko! 

 

icon-5.png  Kun varaat asunnon ajoissa, voit tehdä kodistasi ihan oman näköisen 

Pääset valitsemaan uuden kotisi sisustustyylin valmiista vaihtoehdoista tai voit toteuttaa lisämaksusta persoonallisia unelmia. Kun olet ajoissa liikkeellä, sinun on mahdollista teettää myös isompia muutoksia kuten väliseinien siirtoja.

Lue lisää, mitä erikoispiirteitä uudessa YIT Kodissa on 

Liity Kotipiiriin

Uudiskohde ensiasuntona

Kotipiiriläisenä pääset varaamaan kotisi ennen muita ja mahdollisuutesi saada ensiasunnoksesi juuri se mieluisin huoneisto paranee huikeasti!

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoa sinua kiinnostavista asunnoista.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä

Lue myös

Ota yhteyttä

Lähetä yhteystietosi, ja saat lisätietoa uusista myytävistä YIT Kodeista sinua kiinnostavilla alueilla.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Lähetetään...