Sijoittajan vuokrauspalvelu

YIT Asuntovuokraus palveluksessasi

Kun ostat sijoitusasunnon YIT:ltä, sujuu asunnon vuokraaminen turvallisesti ja asiantuntevasti YIT Asuntovuokrauksen avulla. Etsimme asuntoosi sopivan vuokralaisen ja teemme asuntosijoittamisesta sinulle entistä helpompaa.

YIT Asuntovuokraus aloittaa toimintansa pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa. Tarkemmat tiedot palvelun saatavuudesta saat myyntipäällikkö Siru Kääriäiseltä. 

VÄLITTÄJÄNÄ ASUNTOSI TUNTEVA RAKENTAJA

Me YIT:llä tunnemme asuntosi pintaa syvemmältä, olemme luotettava ja asiantunteva kumppani sijoitusasuntosi vuokraamisessa. Saat meistä pitkäaikaisen kumppanin, joka hoitaa asuntosi vuokraamisen tehokkaasti ja asiantuntemuksella.

 

YIT Asuntovuokraus pähkinänkuoressa

1.

Teemme toimeksiantosopimuksen

Arvioimme vuokratason ja sovimme yhdessä vuokrauksen ehdoista. Asuntosi rakentajana tunnemme sijoitusasuntosi jo entuudestaan ja hyödynnämme asiantuntemustamme vuokramarkkinoista.

2.

Markkinoimme asuntoasi johtavissa kanavissa

Tuotamme korkealuokkaisen markkinointiaineiston sisältäen laadukkaat kuvat ja tekstit asunnosta ja asuinympäristöstä. Julkaisemme ilmoituksesi suosituimmissa vuokraamisen kanavissa: Oikotie.fi ja Vuokraovi.com.

3.

Etsimme sinulle sopivan vuokralaisen

Haluamme löytää parhaan mahdollisen vuokralaisen sijoitusasuntoosi. Haastattelemme vuokralaisehdokkaat ja esittelemme asuntoasi soveltuville ehdokkaille. Tarkastamme luottotiedot ja esittelemme sinulle yhden tai useampia sopivia ehdokkaita, joista valitset haluamasi vuokralaisen.

4.

Laadimme vuokrasopimuksen

Laadimme vuokrasopimuksen asiantuntemuksella, jotta vuokrasuhde toimisi mahdollisimman hyvin. Halutessasi huolehdimme myös vuokrasopimuksen allekirjoituksista.

 

5.

Luovutamme asunnon vuokralaiselle

Halutessasi luovutamme asunnon avaimet vuokralaiselle sovittuna ajankohtana ja pyydämme asianmukaiset kuittaukset luovutetuista avaimista.

Ota yhteyttä
Siru Kääriäinen
Myyntipäällikkö, LKV

Ota yhteyttä, niin kerron lisää YIT Asuntovuokrauksesta!

Ota yhteyttä

Lähetä yhteystietosi, ja saat lisätietoa uusista myytävistä YIT Kodeista sinua kiinnostavilla alueilla.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Lähetetään...