Paikalliset sivut:
YIT Group

MIKÄ SYTYTTÄÄ SINUT?

Mikä on parasta Kuopion ytimessä? Kauppahalli ja torin vilinä vai laineiden liplatus ja laivojen huutelu satamassa? Vehreät puistot ja nostalgiset puutalokorttelit? Kerro meille, voit voittaa hotelliyön keskustassa!

Voita luksusyö hotellissa!

Kerro mikä sytyttää sinut Kuopion keskustassa ja osallistu arvontaan. Arvomme vastanneiden kesken hotelliyön Kuopion sydämessä (arvo n. 250€). Voittaja pääsee kokeilemaan, miltä tuntuisi asua mukavasti palveluiden, kauppahallin ja torin naapurissa. Kerro ja osallistu »

Kaupunki kaikille aisteille

Kuopion keskusta on ansaitusti mualiman tai ainakin Kuopion napa. Kaikkialle pääsee kävellen ja arki sujuu sutjakasti. Hetken mielijohteesta voi pyörähtää kaupoille, leivoskahville ja lounaalle. Teatteri, konsertit, elokuvat ja kaikki tapahtumat ovat kotitalon lähellä.

kaupungilla
puisto

Kaupungilla

Onko sinun reviirisi vuosisatojen ajan rakennetussa ympäristössä, jossa palvelut ja harrastukset löytyvät lähikortteleista. Tunnetko omaksesi vehreät puistot patsaineen ja penkkeineen? Oletko kotonasi siellä, missä voi kulkea julkisilla liikennevälineillä? Lue lisää täällä: yit.fi/reviirit.

KUOPION KAUPUNKIASUNNOT

YIT:n valikoimassa on kaksi modernia taloyhtiötä Kuopion keskustan parhailla paikoilla. Remonttihuolettomat YIT Kodit on varustettu kaikilla moderneilla mukavuuksilla. Lisäksi yhtiöissä on viihtyisät korttelipihat ja autohallit.

Kuopion Lasitalo on torin nurkalla, Tulliportinkadun ja Käsityökadun kulmassa. Valikoimassa on koteja kaikkiin elämäntilanteisiin: 24,5–64,5 m2. Osassa koteja on omat saunat. Toimi rivakasti ja ehdit vaikuttaa uuden kotisi pinta- ja sisustusmateriaaleihin. Valitse omasi: yit.fi/lasitalo

Kuopion Saara tulee Hatsalankadun ja Torikadun kulmaan, rännikatujen nostalgiseen miljööseen. Saara on osa Vinskin piha -kokonaisuutta, jonka korttelissa on mm. oma pihasauna. Saaran kotivalikoimassa on myös uniikkeja, loft-tyylisiä huoneistoja 23,5–119 m2. Lue lisää: yit.fi/saara

Osallistu

Kerro mikä sinusta on parasta Kuopion sydämessä?

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä

Arvonnan säännöt

Ota yhteyttä

Lähetä yhteystietosi, ja saat lisätietoa uusista YIT Kodeista sinua kiinnostavilla alueilla.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...