Vuokrauspalvelua puolestasi

Saat vuokratuottoja, kun et itse lomaile

YIT:n loma-asunnon vuokraaminen on joustavaa ja helppoa. Olemme sopineet loma-asuntokohteen palvelukumppanin kanssa valmiiksi vuokrauspalvelun toiminnasta, joten sinun tarvitsee vain tehdä vuokrasopimus.

Omistajana sinä päätät itse koska käytät huoneistoasi ja haluatko vuokrata sitä eteenpäin. Mikäli päätät vuokrata huoneistoasi, teet palvelukumppanin kanssa normaalin huoneenvuokralain mukaisen vuokrasopimuksen. Tämän jälkeen palvelukumppani hoitaa kaiken vuokraukseen liittyvän eikä sinun tarvitse huolehtia vuokralaisten löytämisestä. Pääset hyötymään kumppanin markkinointikanavista ja ammattitaitoisesta vuokrauspalvelusta. Mikäli huoneistossasi jotain rikkoutuu tai katoaa, on palvelukumppani velvollinen korvaamaan vahingon.

Vuokratulot

Huoneiston omistajat, jotka antavat vapaa-ajan asuntonsa vuokralle muodostavat yhteisön, jota kutsumme "Vuokrapooliksi". Se on tasapuolinen ja tarkka järjestelmä, jonka puitteissa koko rakennuksen vuokratulot jaetaan niiden kesken, jotka ovat asuntonsa vuokralle antaneet. Vuokratulon määrään vaikuttaa vuokralle annettujen vuorokausien määrä, huoneiston koko sekä todellinen huoneiston kulutus.

Vuokraaminen on helppoa: Sinun tehtäväksesi jää valita milloin itse lomailet huoneistossasi ja tarkistaa tililtäsi, paljonko osuutesi on sesongin aikaan ollut.

Ota yhteyttä

Lähetä yhteystietosi, ja saat lisätietoa uusista myytävistä YIT Kodeista sinua kiinnostavilla alueilla.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...