Omistamisen edut

Helppo hankkia ja omistaa

YIT:ltä saat täydellisesti kalustetun ja varustetun huoneiston, sekä valmiiksi neuvotellun, mittavan palvelupaketin. Loma-asuntosi sijaitsee aktiivisen matkailukeskuksen yhteydessä, hyvien palvelujen äärellä. Erilaiset harrastusmahdollisuudet, ravintolat ja muut palvelut tekevät loma-ajastasi nautinnollisen ja virkistävän.

Tutustu varusteluun ja sisustuspakettiin

Vaivatonta omistaa 

Saapuessasi lomalle asunnossasi on kaikki valmiina, siistiä ja kunnossa. Tavarasi ja harrastusvälineesi odottavat sinua omassa varastossasi. Loman perustarkoitukseen, rentoutumiseen, jää enemmän aikaa, kun ei tarvitse rehkiä huolto- ja siivoustöissä. Vapaa-ajan asuntosi sijaitsee lomakeskuksen ytimessä. Et siis tarvitse autoa lomallasi nauttiaksesi lempiharrastuksistasi tai käydäksesi illalla ravintolassa.

Kun et lomaile, nautit vuokratuotoista

Sinulla on mahdollisuus hyötyä vapaa-ajan asunnostasi myös silloin kun et itse käytä sitä. Voit helposti antaa huoneiston palvelukumppanimme vuokrattavaksi. Vuokratuloilla katat mukavasti omistamisen kuluja.
Myös loma-asunnon huolto hoituu poissa ollessasi ilman huolia. Kiinteistöyhtiön huoltoyhtiö vastaa korjaus- ja huoltotöistä.

Ota yhteyttä

Lähetä yhteystietosi, ja saat lisätietoa uusista myytävistä YIT Kodeista sinua kiinnostavilla alueilla.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...