Paikalliset sivut:
YIT Group

Omista yksi, nauti monesta

Kun omistat YIT:n Chalets, Suites tai Villas -loma-asunnon lomaverkostoon kuuluvassa kohteessa ja annat sen käyttösidonnaiseen vuokrauspalveluun (eli vuokrapooliin), voit lomailla muissa YIT lomaverkoston kohteissa puoleen hintaan. Lomaverkoston kohteissa voi sesonkiaikoina olla rajoituksia omistajaetuhintaisille varauksille.

Miten pääsen lomaverkoston jäseneksi?

Jos oma loma-asuntosi ei vielä ole mukana vuokrauspalvelussa, tee käyttösidonnainen vuokrasopimus palvelukumppanin kanssa (eli ns. vuokrapoolisopimus), ja liityt samalla lomaverkostorekisteriin. Muiden kohteiden yhteistyökumppanimme varmentavat tietosi rekisteristä, kun teet lomavarausta.

Näin varaat lomasi

Lomaverkostovarauksia voi tehdä aina marraskuun ensimmäinen päivä alkaen seuraavalle vuodelle. Ota suoraan yhteyttä sinua kiinnostavan kohteen palveluntarjoajaan – lomaverkostovarauksen voi tehdä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Mitä nopeammin toimit, sitä varmemmin saat edullisen majoituksen haluamanasi ajankohtana. Huomioithan, että lomaverkostokohteissa voi sesonkiaikoina olla rajoituksia omistajaetuhintaisille varauksille.

Loma-asunnot kartalla

Ota yhteyttä

Lähetä yhteystietosi, ja saat lisätietoa uusista YIT Kodeista sinua kiinnostavilla alueilla.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje