Paikalliset sivut:
YIT Group

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Kuopion Puijonlaaksossa

Rakennamme uutta Puijonlaaksoa

Rakennamme alueelle 140 uutta kotia, jotka sijoittuvat neljään eri taloyhtiöön. Kesän 2017 aikana valmistui kohteistamme kaksi; Puijon Graniitti kesäkuussa ja Puijon Kvartsi elokuussa. Vuoden vaihtuessa valmistui kolmas kohteemme Puijon Marmori. Viimeisimmässä taloyhtiössä, Puijon Ilmattaressa, työt ovat täydessä vauhdissa ja kohde valmistuu lokakuussa 2018.

Lisätietoja alueesta

Kaikki palvelut kotisi lähellä

Puijonlaakson alue on aina ollut arvostettua asuinaluetta ja alueen palvelut ovatkin vertaansa vailla. Kotisi läheltä löytyy kaikki arjessa tarvittavat palvelut; lähikaupat, postipalvelut, pankkiautomaatti, lääkärikeskus, yliopistollinen sairaala, apteekki, kirjasto, päiväkoti, koulut sekä vanhusten palvelukeskus. Melkein kotiovelta pääset hyppäämään bussiin, joka vie sinut keskustaan tai muihin kaupunginosiin, jopa naapurikyliin. Kuopion kuuluisalle torille ”Maailman navalle” pääset muutamassa minuutissa pyöräillen tai reippaillen kävelyteitä pitkin.

Luonto ja loistavat liikuntamahdollisuudet

Ulkoilumaastot Puijonlaaksossa ovat omaa luokkaansa. Sammakkolammen ympäristö ja Puijon upeat metsät suorastaan kutsuvat ulkoilemaan ja nauttimaan raikkaasta ilmasta ja luonnon rentouttavasta vaikutuksesta. Alueelta löytyy vaihtoehdot niin kilpaurheilijoille kuin omaksi iloksi liikkuvillekin. Ei tarvitse hypätä autoon siirtyäkseen liikuntapaikoille, kun kaikki löytyy kotiportilta; hiihtoladut, luistelukentät, lenkkipolut, uimarannat ja jopa hyppyrimäki huimapäille. Tutustu uusiin koteihin ja tule esittelyyn.

Kartta ja palvelut

Asunnot Puijonlaakso

Valitsemillasi hakuehdoilla ei valitettavasti tällä hetkellä löytynyt uusia asuntoja. 
Koita muita hakuehtoja ja löydä uusi koti!

Ota yhteyttä asuntomyyntiin

Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa asunnon ostamisessa?

Lähetä meille yhteystietosi ja viestisi, niin otamme sinuun yhteyttä ensi tilassa!

Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse

Esittelyssä pian

Sulje
Lähetetään...