Ennakkovaraajan etu

Täyden kympin kotietu

Nyt kannattaa varata uusi, ennakkomarkkinoinnissa oleva YIT Koti. Teet kaupat vain kymppitonnilla - loput myyntihinnasta maksat vasta, kun kotisi valmistuu.


Varaa ajoissa, nappaa täyden kympin etu!

Tee varaus ennakkomarkkinoinnissa olevasta YIT Kodista kesäkuun 2019 loppuun mennessä, maksat kaupanteossa vain 10 000 euroa ja loput myyntihinnasta vasta, kun kotisi valmistuu. Normaalisti ensimmäinen maksuerä on 20% kodin velattomasta hinnasta. Mitä aiemmin olet liikkeellä, sitä enemmän koteja on valittavanasi ja ehdit vaikuttaa kotisi sisustustyyliin. Täyden kympin tilaisuus!

Etu koskee vain uusia varauksia 1.5. - 30.6.2019 eikä sitä voi yhdistää muihin kampanjaetuihin.

 Teet kaupat vain 10 000 eurolla

 Saat valita kotisi laajimmasta valikoimasta

 Ehdit vaikuttaa kotisi tyyliin ja teettää muutostöitä

Läs mer oM en bostadförmån

 

Näin teet täyden kympin kotikaupat:

  Tee ennakkovaraus

Tutustu ennakkomarkkinoinnissa oleviin YIT Koteihin, ota yhteyttä YIT Asuntomyyntiin ja tee ennakkovaraus mieleisestäsi asunnosta kesäkuun 2019 loppuun mennessä.

  Ensimmäinen erä vain 10 000 €

Kun asuntojen myynti alkaa, tee asuntokaupat ja maksa ensimmäisenä maksueränä vain 10 000 euroa. Loppuosan myyntihinnasta maksat vasta ennen muuttoa. Saat reilusti aikaa vanhan asuntosi myymiseen ja rahoituksen järjestämiseen.

  Muokkaa mieleiseksi

Mitä aiemmin varaat uuden kotisi, sitä enemmän voit vaikuttaa sen tyyliin. Valitse uuden kotisi tyyli valmiista sisustusteemoista ja täydennä sitä halutessasi muutostöillä, jotka olemme hinnoitelleet valmiiksi. YIT:n asiakaspalvelun kanssa voit keskustella myös uniikeista muutostoiveista!

  Muuta upouuteen kotiin

Kun kotisi on valmis ja loppuosa myyntihinnasta maksettu, pääset muuttamaan uuteen, raikkaaseen kotiin. 

 

Tutustu kampanjan koteihin

Pientalojen kotietu

Näissä pientaloissa teet kaupat vain 5000 eurolla, kun teet varauksen 31.5. mennessä:

Mitä ennakkomarkkinointi tarkoittaa?

Ennakkomarkkinoinnissa kartoitamme uusien asuntojen kiinnostavuutta. Kohteiden tiedot täsmentyvät myynnin alkaessa. Ennakkomarkkinoinnissa olevaa asuntoa ei voi vielä ostaa, mutta sen voi varata. Varaus ei ole sitova ja sen voi peruuttaa ilman perusteluja. Joissain tapauksissa perimme ennakkovarauksesta varausmaksun, jonka saat peruuttaessasi takaisin.

Kun ennakkovarauksia on tehty riittävän paljon, teemme päätöksen kohteen rakentamisesta ja käynnistämme asuntojen myynnin. Toimitamme asuntojen varaajille myyntiasiakirjat tutustuttaviksi ennen kaupantekoa.

YIT:n kaikki asunnot ovat asuntokauppalain mukaiseen rakentamisvaiheen suojajärjestelmään kuuluvia RS-kohteita. Asuntokauppalain RS-järjestelmä on laadittu turvaksi asunnonostajille, jotka tekevät asuntokaupat taloyhtiön ollessa vielä rakennusvaiheessa. Käytännössä RS-järjestelmä takaa, että kodit rakennetaan ilmoitettujen suunnitelmien mukaisesti.

TUTUSTU OSTAJAN OPPAASEEN

Ota yhteyttä

Lähetä yhteystietosi, ja saat lisätietoa uusista myytävistä YIT Kodeista sinua kiinnostavilla alueilla.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...