Paikalliset sivut:
YIT Group

Uusia koteja Joensuun ydinkeskustaan

Joensuun keskustassa, PT-talon korttelissa alkaa uusi aika. Pienyritysten ja käsityöläisten käytössä ollut ostoskeskus puretaan ja tilalle rakennetaan uusi, viihtyisä asuinkortteli. Puotimestarin pihaksi nimettyyn kortteliin tulee neljä taloyhtiötä. Korttelin sydän on suojaisa oleskelupiha, jossa nautitaan omasta rauhasta vain kivenheiton päässä keskustan vilinästä.

Puotimestarin pihan kotien ennakkomarkkinointi alkaa alkuvuodesta 2018 ja rakentaminen käynnistyy keväällä 2018.

Kiinnostuitko? Jätä tietosi sivun lopussa olevalla lomakkeella, niin saat tiedon heti kun kotien markkinointi alkaa.

Lisätietoja alueesta

Keskusta-asumista parhaimmillaan

Puotimestarin piha sijaitsee aivan keskustassa, Kirkkokadun ja Niskakadun kulmassa. Asuminen ja arki on vaivatonta, kun kaikki on lähellä: keskustan kaupat ja palvelut, terveyskeskus, apteekki, kirjasto, uimahalli ja yliopisto ovat kävelymatkan päässä. Piipahdat helposti kotoa niin torille kahville kuin jokirantaan kävelylle.

Upouusi koti ilman remonttihuolia

Uuteen kortteliin tulee noin 130 modernia, hyvin varusteltua YIT Kotia. Monipuolisesta valikoimasta löytyy sopiva koti erilaisiin elämäntilanteisiin. Voit valita kodin, jossa on oma sauna ja parveke tai kompaktin asunnon ranskalaisella parvekkeella. Neljä taloyhtiötä ja Niskakadulle rakennettava uusi pysäköintitalo muodostavat korttelipihan, josta tulee asukkaiden yhteinen oleskelu- ja viihtymispaikka.

Historia

Uusi Puotimestarin piha rakennetaan Pienteollisuustalona eli PT-talona tunnetun ostoskeskuksen paikalle Kirkkokadulle. Vuonna 1957 rakennettu PT-talo on Joensuun vanhimpia ostoskeskuksia, ja siinä on toiminut lukuisia eri alojen yrityksiä ja kauppoja. Vilkas puotikortteli on kuhissut elämää jo 60 vuotta ja nyt se uudistuu viihtyisäksi asuinpaikaksi sadoille joensuulaisille.

Kaupungilla

Kaupungilla viihdyt keskellä elämää ja nautit keskusta-asumisen kaikista mukavuuksista. Ulottuvillasi ovat vehreät puistot istutuksineen ja kävelyreitteineen. Täällä sinun ei tarvitse kiirehtiä, sillä olet jo valmiiksi perillä. Lue lisää reviireistä: www.yit/reviirit

Kartta ja palvelut

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Puotimestarin piha
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse

YIT Asuntomyynti

yIT asuntomyynti

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Puotimestarin piha
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...