Myytävät asunnot ja uudiskohteet Helsingin Kalasatamassa

Urbaania sykettä ja huikeat merimaisemat

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Kalasataman palvelut
  Kalasatamassa apu löytyy palvelutorilta


  Kalasataman asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

 • Kalasataman kodit
  Uusia koteja Sompasaareen ja Verkkosaareen

  YIT rakentaa Kalasatamassa kahdelle eri alueelle: Sompasaareen Mustikkamaata vastapäätä sekä Verkkosaareen, joka on Itäväylän pohjoispuolella. Sompasaaressa on jo rakenteilla merenrantakortteli, johon tulee neljä asuntoyhtiötä - näet Sompasaaren taloyhtiöt ja asunnot tämän sivun alaosassa. Verkkosaaren puoleisen rannan rakentaminen on alkamassa, ja ensimmäiset YIT Kodit Helsingin Harjuksessa ovat myynnissä. Tutustu Harjuksen koteihin.

 • Kalasataman kulkuyhteydet

  Kalasatamassa olet lähellä

  Metromatka Kalasatamasta Rautatieasemalle kestää kuusi minuuttia, Itäkeskukseen kahdeksan. Kalasataman keskukseen rakennetaan toimiva joukkoliikenteen vaihtopaikka: tulevaisuudessa Kalasatamaan pääsee myös ratikalla ja monilla busseilla. Jo nyt liikkuminen sujuu paitsi metrolla ja omalla autolla, myös vaikkapa rantapromenadia pitkin pyöräilemällä, ja kevyen liikenteen verkostoa kehitetään edelleen.

  Lue lisää

  Kalasataman suunnittelualueen kärjessä Sompasaaren jatkeena sijaitsee Nihti. Sieltä on suunnitteilla raitiotieyhteys Kruunusiltoja pitkin Merihaan kautta keskustaan.

 • Kalasataman luonto
  Ulkoilua ja kulttuuria

  Meri ympäröi Kalasatamaa monelta suunnalta. Kalasatamanpuisto, joka rakennetaan 2015–2017, on alueen keskeisin puisto. Siitä tulee kaupunkimainen levähdys- ja oleskelualue, joka toimii myös erilaisten tapahtumien näyttämönä. Uutta Isoisänsiltaa pitkin pääsee kolmessa minuutissa Mustikkamaalle, joka on monipuolinen ulkoilun ja virkistymisen keidas. Tulevaisuudessa rantaa myötäilee kevyen liikenteen väylä Vanhankaupunginkoskelta Arabianrannan ja Kalasataman kautta Merihakaan.

  Kalasatama lähialueineen on ihanteellinen paikka elävän kaupunkikulttuurin ystäville. Suvilahden vanhan voimalaitoksen alueella on jatkossa työ-, ateljee- ja esitystiloja taiteilijoille ja muille kulttuuritoimijoille, ja se toimii jo nyt mm. Flow-festivaalin tapahtumapaikkana. Lähistöllä on myös Teurastamo, jossa järjestetään erilaisia rentoja tapahtumia, kuten Farmers' Market -tyylisiä toreja, kirppiksiä, kyläjuhlia ja näyttelyitä.

Kartta ja palvelut

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Kalasatama
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse

YIT Asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

YIT Asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Kalasatama
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...