Paikalliset sivut:
YIT Group

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Helsingin Kalasatamassa

Urbaania sykettä ja huikeat merimaisemat

Uusia koteja Sompasaareen ja Verkkosaareen

YIT rakentaa Kalasatamassa kahdelle eri alueelle: Sompasaareen Mustikkamaata vastapäätä sekä Verkkosaareen, joka on Itäväylän pohjoispuolella. Sompasaaressa on jo rakenteilla merenrantakortteli, johon tulee neljä asuntoyhtiötä - näet Sompasaaren taloyhtiöt ja asunnot tämän sivun alaosassa. Verkkosaaren puoleisen rannan rakentaminen on alkamassa, ja ensimmäiset YIT Kodit Helsingin Harjuksessa ovat myynnissä. Tutustu Harjukseen: www.yit.fi/harjus

Kalasatamassa olet lähellä

Metromatka Kalasatamasta Rautatieasemalle kestää kuusi minuuttia, Itäkeskukseen kahdeksan. Kalasataman keskukseen rakennetaan toimiva joukkoliikenteen vaihtopaikka: tulevaisuudessa Kalasatamaan pääsee myös ratikalla ja monilla busseilla. Jo nyt liikkuminen sujuu paitsi metrolla ja omalla autolla, myös vaikkapa rantapromenadia pitkin pyöräilemällä, ja kevyen liikenteen verkostoa kehitetään edelleen. Kalasataman suunnittelualueen kärjessä Sompasaaren jatkeena sijaitsee Nihti. Sieltä on suunnitteilla raitiotieyhteys Kruunusiltoja pitkin Merihaan kautta keskustaan.

Ulkoilua ja kulttuuria

Meri ympäröi Kalasatamaa monelta suunnalta. Kalasatamanpuisto, joka rakennetaan 2015–2017, on alueen keskeisin puisto. Siitä tulee kaupunkimainen levähdys- ja oleskelualue, joka toimii myös erilaisten tapahtumien näyttämönä. Uutta Isoisänsiltaa pitkin pääsee kolmessa minuutissa Mustikkamaalle, joka on monipuolinen ulkoilun ja virkistymisen keidas. Tulevaisuudessa rantaa myötäilee kevyen liikenteen väylä Vanhankaupunginkoskelta Arabianrannan ja Kalasataman kautta Merihakaan. Kalasatama lähialueineen on ihanteellinen paikka elävän kaupunkikulttuurin ystäville. Suvilahden vanhan voimalaitoksen alueella on jatkossa työ-, ateljee- ja esitystiloja taiteilijoille ja muille kulttuuritoimijoille, ja se toimii jo nyt mm. Flow-festivaalin tapahtumapaikkana. Lähistöllä on myös Teurastamo, jossa järjestetään erilaisia rentoja tapahtumia, kuten Farmers' Market -tyylisiä toreja, kirppiksiä, kyläjuhlia ja näyttelyitä.

Apu löytyy palvelutorilta

Tämän alueen asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

Asunnot Kalasatama

Valitsemillasi hakuehdoilla ei valitettavasti tällä hetkellä löytynyt uusia asuntoja. 
Koita muita hakuehtoja ja löydä uusi koti!

Ota yhteyttä asuntomyyntiin

Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa asunnon ostamisessa?

Lähetä meille yhteystietosi ja viestisi, niin otamme sinuun yhteyttä ensi tilassa!

Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse

YIT Asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

Kartta ja palvelut

Esittelyssä pian

YIT Asuntomyynti

Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

Puh. 0800 95005

Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa asunnon ostamisessa?

Lähetä meille yhteystietosi ja viestisi, niin otamme sinuun yhteyttä ensi tilassa!

Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse
Sulje
Sulje
Lähetetään...