Paikalliset sivut:
YIT Group

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Aurinkolahden Kahvikorttelissa

Luonnonläheinen alue meren kupeessa

Kahvikorttelissa ollaan meren ja metron välissä

Aurinkolahden parhaat puolet, meri ja metro, ovat Kahvikorttelista kävelymatkan päässä, ja palveluita on lähistöllä kattavasti. Metroasemalle ja kauppakeskus Columbuksen kauppoihin ja ravintoloihin on muutaman minuutin kävelymatka. Metromatka Helsingin keskustaan kestää 20 minuuttia. Helsingin pisimmälle, yli 500-metriselle hiekkarannalle on Kahvikorttelista vain 400 metriä. Rannan läheisyydessä toimii ravintoloita ja kahviloita. Talvisin rannan edustalle on aurattu talkoovoimin luistinrata, ja alueella järjestetään asukastapahtumia, kuten Helsingin Venetsialaiset ja Vuosaaren joulupolku. Aurinkolahtea kaunistaa vuonna 2008 valmistunut kanava, jonka yli kulkee useita siltoja. Kanavan suulla sijaitsee Vuosaaren Urheilukalastajien tukikohta Kampela, jossa on yli 300 venepaikkaa.

Ulkoilijan unelma

Vuosaaren 12 luonnonsuojelualueesta kävely- tai pyöräilymatkan päässä ovat muun muassa Kallahdenharju, Mustavuoren lehto ja Rastilan Neva. Läheiseltä Uutelan ulkoilualueelta löytyy silokallioiden, rantaniittyjen ja tervaleppien reunustamia rantamaisemia ja talvella hyvät hiihtomaastot. Lähellä on myös Skatan perinnemaisema. 18-reikäiselle golfkentälle on reilu kilometri, uimahallille hyppytorneineen ja vesiliukumäkineen 500 metriä. Vuosaaren urheilutalossa voit nostaa sykkeen oikealle tasolle uiden, kuntosalilla tai vaikka ryhmäliikuntatunnilla. Kulttuuria tarjoaa puolen kilometrin päässä oleva Kulttuurikeskus Vuotalo, jossa toimii kaupunginkirjasto, työväenopisto ja kulttuuriasiainkeskus. Terveysasema on aivan nurkan takana, ja alueella on myös useita päiväkoteja ja kouluja.

Hyvät eväät asumiseen

Olemme rakentaneet Kahvikortteliin jo useita taloyhtiöitä, ja rakentaminen jatkuu vielä useamman vuoden. Osa taloyhtiöistä on omistusasuntoja ja osa vuokratuotantoa. Kahvikorttelin uudiskohteet tarjoavat mukavan, huolettoman ja ydinkeskustaa edullisemman vaihtoehdon asumiseen Helsingissä meren tuntumassa. Tutustu myynnissä oleviin asuntoihin ja liiketiloihin.

Kahvintuoksuinen historia

Kahvinvalmistaja Paulig rakensi Aurinkolahteen Pohjoismaiden suurimman kahvipaahtimon 1960-luvun lopulla. Itse presidentti Urho Kekkonen käynnisti vihkiäisjuhlassa vuonna 1968 Presidentti-kahvin ensimmäisen erän paahtamisen. Paahtimo oli moderni: kahvin paahtoa ohjasi tietokone, ja varaston rullahyllystä kahvipakkaukset lähtivät asiakkaille tuoreusjärjestyksessä. Vähitellen Paulig siirsi Vuosaareen paahtimon lisäksi myös pääkonttorinsa. Pauligin paahtimo oli oleellinen osa Vuosaarta sekä maamerkkinä että monen työpaikkana. 1990-luvulla Pauligin ympäristö muuttui, kun paahtimon lähialueille rakennettiin voimakkaasti. Paulig ostikin vuonna 2006 uuden tontin suurempaa paahtimoa ja pääkonttoria varten Vuosaaren sataman yritysalueelta. Uusi paahtimo vihittiin käyttöön tammikuussa 2010, jonka jälkeen Kahvikorttelin alue vapautui asuinrakentamisen käyttöön.

Asunnot Kahvikortteli

Valitsemillasi hakuehdoilla ei valitettavasti tällä hetkellä löytynyt uusia asuntoja. 
Koita muita hakuehtoja ja löydä uusi koti!

Ota yhteyttä asuntomyyntiin

Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa asunnon ostamisessa?

Lähetä meille yhteystietosi ja viestisi, niin otamme sinuun yhteyttä ensi tilassa!

Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse

YIT Asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

Kartta ja palvelut

Esittelyssä pian

Sulje
Lähetetään...