Paikalliset sivut:
YIT Group

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Hämeenlinnan Asemanrannassa

Keskustassa järven rannalla

Asemanrannan uutta kaupunginosaa ympäröi yhdeltä suunnalta kantakaupunki, toiselta rautatieasema, kolmannelta kansallinen kaupunkipuisto ja neljänneltä Vanajaveden ranta. Keskustan palvelut, harrastukset, ulkoilureitit ja joukkoliikenne ovat kaikki ulottuvilla.

Asemanrannan ensimmäinen asuintalo, Hämeenlinnan Origo rakennetaan upealle paikalle aivan Vanajaveden rantaan. Tutustu Origoon

Myymme neljä ainutlaatuista terassiasuntoa Hämeenlinnan Origosta tarjouskaupalla, joka alkaa 20.6. Siirry tarjouskauppaan.

Asuntojen tarjouskauppa

Hämeenlinnan Origon maisemakotien tarjouskauppa

Myymme tarjouskaupalla neljä ennakkomarkkinoinnissa olevaa huoneistoa Asemanrannan ensimmäistä asuintalosta, Hämeenlinnan Origosta. Tutustu asuntoihin ja tarjouskaupan ohjeisiin. Tarjouskauppa käynnistyi 20.6.2017 klo 9. 

Tarjouskaupan asunnot ja lähtöhinnat

Tarjouskaupan lähtöhinta on asunnon velaton hinta (sisältää myyntihinnan ja yhtiölainaosuuden). Taloyhtiö omistaa tontin.

Selaa asuntojen tietoja ja lähtöhintoja
 • A 25, 5. kerros
    
  3h+kt+s    75,0 m2    399 000 €

  Tilava läpitalon kolmio ylimmässä kerroksessa, josta on hienot maisemat kolmeen suuntaan.  Osittain lasitetusta ja katetusta terassista sisustat ihanan kesäkeitaan. Keittiön yhteydessä on tilaa suurelle ruokapöydälle.  

 • B 40, 3. kerros
  3h+kt+s    88,5 m2    395 000 €

  Avara ja valoisa 3. kerroksen päätyhuoneisto, josta on näkymät kolmeen suuntaan. Tilava parveke aukeaa Vanajaveden järvimaisemien suuntaan. Upea saarekekeittiö ja tilava olohuone-ruokailutila.

 • A 24, 5. kerros
  4h+kt+s    99,0 m2    530 000 €

  Upea ylimmän kerroksen terassiasunto, josta on hienot näkymät Vanajavedelle. Suuri terassi on osittain lasitettu ja katettu. Erillinen kodinhoitotila ja kaksi wc:tä sekä runsaasti säilytystilaa.

 • Asunnon B 44 tarjouskauppa on päättynyt:
  B 44, 4. kerros

  4h+kt+s    109,5 m2    542 000 €

  Tilava neljän huoneen unelmakoti ylimmässä kerroksessa. Saarekekeittiön vieressä on tilaa suurelle ruokapöydälle. Upea osittain lasitettu ja katettu terassi Vanajaveden suuntaan. Erillinen kodinhoitohuone ja kaksi wc:tä, sekä tilava vaatehuone.

Tarjouskaupan aikataulu

Tarjouskauppa alkaa 20.6.2017 klo 9.00. Tarjouskauppa päättyy asunnon osalta 3 vuorokauden (72 tunnin) kuluttua viimeisimmästä  hyväksytystä tarjouksesta.

Näin osallistut

 • Tarjouskaupan sivut avataan, kun tarjouskauppa alkaa. Siirry tarjouskaupan sivuille »
 • Rekisteröidy tarjouskaupan järjestelmässä osallistujaksi yhteystiedoillasi.
 • Tarjouskaupan sivuilla on ohjeet tarjouksen tekemisestä.
 • Uudet tarjoukset näytetään tarjouskaupan sivuilla ja saat korotetuista tarjouksista tiedon sähköpostiisi.
 • Tarjousta tulee korottaa vähintään 1 000 eurolla kerrallaan.
 • Kun tarjouskauppa päättyy, YIT Asuntomyynti on henkilökohtaisesti yhteydessä korkeimman tarjouksen tehneeseen viimeistään seuraavana arkipäivänä.

 

Tarjouskaupan säännöt:

Tarjouskauppaan voi osallistua vain rekisteröitymällä omilla yhteystiedoillaan. Osallistujien tiedot ovat luottamuksellisia. Tarjouskauppaan voivat osallistua sekä yksityishenkilöt että yhteisöt.

Tarjouskaupassa tarjotaan asunnon velatonta hintaa (sisältää myyntihinnan ja yhtiölainaosuuden). Lisäksi ostajan maksettavaksi tulee varainsiirtovero (2 % velattomasta hinnasta). Yhtiö omistaa tontin.

Alue

 • Kaupunkikoti järven rannalla

  Kaupunginosan keskus tulee olemaan vanha Mensan säilyketehdas. Vanhoihin säilytettäviin rakennuksiin on suunnitteilla sekä liiketiloja että asukkaiden yhteisöllisiä kohtaamispaikkoja. Alueen uudet korttelit ympäröivät tehdasrakennusta. Asunnot avautuvat avoimeen ranta- ja puistomaisemaan tai kaupunkimaisille sisäpihoille ja taskupuistoihin. Asemanranta on täydellinen yhdistelmä urbaania asumista ja vehreää luontoympäristöä.

 • Aseman vieressä puiston laidalla

  Vanajaveden ranta ympäristöineen on luonnonmukainen viheralue ja tärkeä osa kansallista kaupunkipuistoa. Asemanrannan alueella on maisemaltaan taianomainen ulkoilureitistö, joka muodostuu hienovaraisista poluista ja pitkospuista. Linnansalmen länsipuolella kohoaa uljaana keskiaikainen Hämeenlinna. Asemanrannassa voit asua autottomasti, suunnittelussa panostetaan erityisesti jalankulku- ja pyöräreitteihin. Hämeenlinnan historiallinen rautatieasema on aivan vieressä. Uuden kaupunginosan rakentaminen aloitetaan asema-aukion palvelutoiminnoista ja Possentien rantakorttelista. Alueelle tulevan maamerkkirakennuksen ja pysäköintitalon väliselle kauppakujalle on suunnitteilla päivittäistavarakauppa. YIT suunnittelee Asemanrannan rakentamisen käynnistämistä vuonna 2017. Ensimmäiset asunnot tulevat ennakkomarkkinointiin alkukesällä 2017.

 • KAUPUNKIMAISTA TUNNELMAA

  Vanhan Mensan tehtaan ympärille kietoutuu ketju kaupunkimaisia kortteleita. Ketjukorttelit muodostavat yhtenäisen kaupunkisilhuetin ja avautuvat ympäröiviin viheralueisiin. Ketjukortteleiden sisällä on puistotaskuja ja sisäpihoja. Ketjukortteleihin tulee 3–5-kerroksisia kerrostaloja, joiden ylimmissä kerroksissa tulee olemaan yksilöllisiä terassiasuntoja. Osa autopaikoituksesta tulee pihakannen alle. Tornikorttelit muodostavat Asemanrannan pääkadulle tunnistettavan keskustan. Tornikortteleihin tulee muita rakennuksia korkeampia kerrostaloja, joiden ylinten kerrosten parvekkeilta avautuu hienoja näkymiä ketjukortteleiden yli.

 • Maamerkkirakennus

  Maamerkkirakennus on alueen näkyvä portti ja julkisivu aseman suuntaan. Maamerkkikerrostalon katutasoon on suunnitteilla kaupan palveluita ja liiketiloja. Maamerkkikortteli on uuden kaupunginosan alku.

 • KESKUSTAN PALVELUT, KULTTUURIA JA GOLFIA

  Uusi kaupunginosa laajentaa Hämeenlinnan keskustaa aseman suuntaan, kaikki palvelut ovat siis helposti saavutettavissa. Aivan lähellä on myös Hämeenlinnan kulttuurin keskus, Verkatehtaan alue. Alueella on kulttuuri- ja kongressikeskus Verkatehdas, Hämeenlinnan teatteri ja kaupunginmuseo sekä nelisalinen elokuvateatteri. Kilometrin säteellä, kävely- tai pyöräilymatkan päässä Asemanrannasta löytyy kaikki tarvittava. Vanajan rantareitti on suosittu kevyenliikenteen kierros, joka alkaa keskustasta ja kulkee Asemanrannan kautta Aulangolle. Aulanko on monipuolinen harrastus- ja ulkoilualue, jossa on muun muassa kaksi golfkenttää ja kylpylä. Kunnostettavasta Mensan tehtaasta muodostuu Asemanrannan sydän ja keskeinen kohtaamispaikka. Asemanrannan alueelle on myös suunnitteilla päivittäistavarakauppa ja päiväkoti.

Video

Kartta ja palvelut

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Asemanranta
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse

YIT Asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

yIT asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Asemanranta
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje