Myytävät asunnot ja uudiskohteet Espoon Nupurilassa

Nupurila Nuuksion nurkilla

Luonnonläheinen pientaloidylli

Luonnonläheinen pientaloidylli

Nuuksion luontoelämykset vieressä

Nuuksion luontoelämykset vieressä

Ekologista asumista

Ekologista asumista

Luonnon rauhaa

Nupurilassa voit nauttia satumaisten erämaiden naapurina luonnon rauhasta aina kun haluat ja siten kuin mieli tekee. Vaella, hiihdä, patikoi pitkin pitkospuita, melo järvessä ja vilvoittele pikkulammessa. Retkeile, halaa puita, makaa sammalmättäillä ja kurota kohti taivaankantta. Marjasta, sienestä, nauti luonnon superruokaa ja kalasta. Bongaa kauris, kaakkuri tai liito-orava.

Koe uutta, kokeile rajojasi

Nupurilasta löytyy iloista touhua ja seikkailuja! Oman pihan lisäksi kotinurkilla on luontopolkuja ja lintutorni. Nuuksiossa voit harrastaa geokätköilyä ja kokeilla kiipeilyä. Vaihtoehtoja on kuntoilijoille ja urheilijoille, lapsille ja aikuisille: maastopyöräilyä, suunnistusta, ratsastusta ja retkiluistelua. Luontokeskus Haltiassa on näyttelyiden lisäksi eriasteisia luontopolkuja aina esteettömästä Maahisen kierroksesta alkaen.

Ympäristöystävällinen kylä

Nupurilassa luonnosta nautitaan monin eri tavoin. Ympäristöystävällisessä kylässä tullaan hyödyntämään ekologista ja uusiutuvaa energiaa. Alueen ensimmäiseksi rakennettavaan Espoon Rentukkaan on suunnitteilla moderni lämmitysratkaisu. Yhtiön tarvitsema energia tullaan tuottamaan uusiutuvalla energialla: maalämmöllä ja tuulisähköllä.

Piha ja luonto kosketusetäisyydellä

Kotikylässä asun tutussa ja turvallisessa pihapiirissä. Täällä luonto on osa liikkuvien ihmisten elämää ja linnunlaulu ja narskuva lumi kuuluvat arjen mukavuuksiin. Suojaisa koti pihoineen tarjoaa onnea, joka vain kasvaa kun sen jakaa. Voin työntää sormet oman maan multaan tai laittaa makkaran grilliin ja saunan lämpenemään. Kotikylään on aina mukava palata, kun pihapiirissä näkyy tuttu hyörinä ja ikkunoissa pilkottaa valo. Lue lisää: http://www.yit.fi/reviirit

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Nupuri
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.

YIT Asuntomyynti

Käpylän Asuntomyynti, Helsinki
Panuntie 6, 00620 Helsinki

YIT Asuntomyynti

Käpylän Asuntomyynti, Helsinki
Panuntie 6, 00620 Helsinki

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Nupuri
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.
Sulje
Sulje
Lähetetään...