Paikalliset sivut:
YIT Group

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Espoon Marinrannassa

Viiden tähden ranta-asumista

Esittelyssä pian

Lisätietoja alueesta

KOTISATAMA, UIMARANNAT JA RANTARAITTI

Marinrannan linjakkaat talot asettuvat rannan suuntaisesti aivan Marinsataman pienvenesataman naapuriin. Alueen editse kulkee noin neljäkymmentä kilometriä pitkä Rantaraitti kahviloineen ja uimarantoineen. Täältä on helppo lähteä veneilemään Espoon upeaan saaristoon tai nauttimaan rantamaisemista kävellen tai pyörällä.

TYYLIKKÄITÄ MAISEMAKOTEJA

Marinrannan modernit talot sijoittuvat aurinkoiselle länsirinteelle ja tilavilta parvekkeilta avautuu hienot maisemat Marinsatamaan ja merenlahdelle. Rantaa lähimpänä olevat talot ovat matalampia, jotta mahdollisimman moni asukas voi nauttia merinäkymistä. Piha-alueilla on leikki- ja oleskelupaikkojen lisäksi luonnonmukaista maastoa ja vanhoja puita. Autojen pysäköinti on keskitetty viherkatolla maisemoituun autohalliin. Kattokerrokseen tulee asukkaiden käyttöön saunaosasto, jossa ihaillaan upeita merimaisemia.

PALVELUTORILTA VIIDEN TÄHDEN ARKEA

Marinrannan asukkaille on tarjolla aivan uudenlainen palvelukokonaisuus: Voit helposti tilata arkea helpottavia kodin palveluja, kuten siivousta, ikkunanpesua, ruoanlaittoa ja kaupassakäyntiä alueen omalta palvelutarjoajalta. Asukkaille rakennetaan yhteinen olohuone, jossa voi vaihtaa kuulumisia naapureiden kanssa ja asioida palveluntarjoajan kanssa.

KAIKKI LÄHELLÄ

Marinrannassa arki sujuu, kun kaikki tarpeellinen on lähellä. Kivenlahdessa on useita päiväkoteja ja kouluja, Espoonlahdessa uimahalli sekä urheilupuisto jäähalleineen ja harrastuspaikkoineen. Uudesta Lippulaivan kaupunkikeskuksesta tulee alueen kauppojen ja palvelujen keskittymä. Kivenlahden metroasema on valmistuessaan noin puolen kilometrin päässä.

Kartta ja palvelut

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Marinranta
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse

YIT Asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

YIT Asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Marinranta
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...