Paikalliset sivut:
YIT Group

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Espoon Hansavalkamassa

Luonnonläheinen kotikylä

Hansavalkama on uusi pientaloalue Espoon Kauklahdessa, joka sopeutuu kauniisti vanhaan kulttuurimaisemaan. Harjakattoiset pientalot asettuvat lähekkäin pihakatujen ja -polkujen sekä puistojen reunamille. Talot ovat kaksikerroksisia rivi- ja paritaloja sekä erillistaloja, ja niiden värityksissä vaihtelevat lämpimät, murretut sävyt. Rakennamme Hansavalkamaan viihtyisiä ja järkevän hintaisia koteja, joissa on kaikissa oma piha ja kokovalikoimaa kaksioista neljän huoneen perheasuntoihin.

Esittelyssä pian

Alue ja palvelut

 • Piha ja luonto kosketusetäisyydellä

  Kotikylässä asun tutussa ja turvallisessa pihapiirissä. Täällä luonto on osa liikkuvien ihmisten elämää ja linnunlaulu ja narskuva lumi kuuluvat arjen mukavuuksiin. Suojaisa koti pihoineen tarjoaa onnea, joka vain kasvaa kun sen jakaa. Voin työntää sormet oman maan multaan tai laittaa makkaran grilliin ja saunan lämpenemään. Kotikylään on aina mukava palata, kun pihapiirissä näkyy tuttu hyörinä ja ikkunoissa pilkottaa valo.

 • Palvelut lähellä

  Hansavalkaman alueella on useita päiväkoteja, kouluja ja leikkipuistoja. Päivittäistavarakauppa Lidl löytyy omasta kotikylästä, Valhallantien alkupäästä. Lisää kauppoja on Espoonlahdesta sekä Kauklahden keskustasta.

  Hansavalkamassa on loistavat ulkoilumahdollisuudet: Kauklahden urheilupuisto, Espoon kartanon ratsastustalli ja Espoo Golf ovat kaikki lähellä. Keskuspuiston ulkoilureitit ja ladut lähtevät aivan alueen reunalta.

 • Hyvät kulkuyhteydet

  Hansavalkama sijaitsee hyvien yhteyksien varrella Länsi-Espoossa. Helsingin keskustaan pääsee sekä bussilla että paikallisjunalla. Omalla autolla liikkuville matka idän ja lännen suuntiin käy joustavasti Kehä III:sta pitkin.

Kartta ja palvelut

Naapuriopas Lasse

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Hansavalkama
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse

YIT Asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

yIT asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Hansavalkama
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...