Paikalliset sivut:
YIT Group

Sisustusvalinnat

Loihdi uuteen kotiin oma tunnelmasi!

Monta tapaa toteuttaa toiveittesi koti. Haluatko sisustusarkkitehdin suunnitteleman valmiin kokonaisuuden? Vai haluatko suunnitella itse?  Valitse itsellesi sopivin.

Hyvä maku kaupan päälle

Valitse mieleisesi sisustus ilman lisähintaa!

Voit valita uuden kotisi sisustusmateriaalit hintaan sisältyvistä vaihtoehdoista, joita voit yhdistellä mielesi mukaan. Materiaalivalikoima vaihtelee taloyhtiöittäin ja kaupungeittain, mutta voit tutustua sisustusmateriaalivalikoimaan YIT Asuntomyynneissä. Sisustusratkaisut valitaan asunnon oston jälkeen ja ne etenevät omassa aikataulussaan rakentamisen aikana. Esimerkkikuvat ovat jo valmistuneista YIT Kodeista eri puolilta Suomea. Hintaan sisältyvät materiaalit ovat ammattilaisten valitsemia, laadukkaita ja tyylikkäitä. Kysy lisätietoja YIT Asuntomyynnistä.

Tyyli kuten itse haluat

Inspiroidu taikomaan ihmeitä!

Lisähintaisilla muutostöillä voit suunnitella kodistasi juuri sellaisen kuin haluat! Hio yksityiskohtia, mallaile mieliväreillä ja erilaisilla pinnoilla, loihdi tunnelmia, säväytä tai rauhoita. Voit myös antaa kaiken ammattilaistemme käsiin.

Kun ostat uuden YIT Kotisi riittävän ajoissa, voit vaikuttaa tilaratkaisuihin ja materiaaleihin sekä teettää tulevaan kotiisi lisähintaisia muutoksia mieltymystesi mukaan. Voit valita uuteen kotiisi muutostöitä valmiiksi hinnoitelluista vaihtoehdoista tai voit teettää täysin uniikkeja ratkaisuja. Autamme sinua kokonaisuuden suunnittelussa. Mitä aikaisemmin kerrot toiveesi, sitä enemmän voit vaikuttaa siihen, millainen uudesta kodistasi tulee.

 • Saunan ja kylpyhuoneen välillä on lasiseinä. Saunassa on integroitu kiuas.

 • Kuvatekstiä

 • Kuvatekstiä

 • kuvateksti

 • kuvatekstiä

 • kuvatekstiä

 • kuvatekstiä

 • kuvatekstiä

 • Kuvatekstiä

 • Kuvatekstiä

 • kuvatekstiä

 • kuvatekstiä

 • kuvatekstiä

 • kuvatekstiä

 • kuvatekstiä

 • kuvatekstiä

Turvallista arkea ELO varusteilla

Elämäsi mukainen koti

Asumisen sujuvuutta voi lisätä uuden asunnon rakennusvaiheessa tyylikkäillä ratkaisuilla ja yksityiskohdilla. Uusiin asuntoihin suunnittelemamme valmiit ELO varusteet tarjoavat turvallisuutta parantavia ratkaisuja liikkumisen ja näkemisen tueksi. Saatavuudessa ja tilausaikataulussa sinua neuvoo YIT Asuntomyynti Tehdään yhdessä unelmiesi koti, jossa on hyvä asua elämän kaikissa vaiheissa.

ELO hinnasto

ELO varusteita voit tilata uuteen asuntoosi kaupanteon jälkeen. Asuntomyyntimme kertoo sinulle tarkemman tilausaikataulun ja saatavuuden. YIT hankkii ja asentaa tilaamasi ELO varusteet, ja ne laskutetaan vaiheittain työn valmistuessa.

 • ELO keittiössä

  Kalustekorkeuden ja välitilan madaltaminen sekä alakaapiston vaihtaminen laatikostoiksi lisäävät keittiön käytettävyyttä etenkin jos kumartelu alas tai kurottelu ylös on hankalaa.

  Lue lisää

  Pistorasiat voi sijoittaa joko normaalikorkeutta alemmaksi tai ylemmäksi. Lisäturvaa tuovat mm. työtason tukikaide ja pistorasioiden erillinen merkkivalolla varustettu turvakytkin. Alla on esimerkkejä ELO varusteista keittiössä. Koko tuotevalikoiman löydät ELO hinnastosta. Katso luettelo kaikista  ELO varusteista.

  Tilaa ELO varusteet kaupanteon jälkeen rakentamisen alkuvaiheessa. Saatavuudessa ja tilausaikataulussa sinua neuvoo YIT Asuntomyynti. Yksilöllisistä muutostöistä saat lisätietoa kohteen muutostyöinsinööriltä.

 • ELO pesuhuoneessa

  ELO varusteiden keskinäinen sijoittelu, kalustekorkeudet, valaistus ja värit suunnitellaan asukkaan tarpeiden mukaan. Tukikaiteet helpottavat ja turvaavat lasten sekä vanhempien liikkumista. Kaiteiden väri- ja materiaalivalinnoilla kylpyhuoneeseen on luotavissa yksilöllinen ja kodikas tunnelma.

  Lue lisää

  Näkemisen tueksi suosittelemme kaideväreiksi punaista ja keltaista. Alla on esimerkkejä ELO varusteista kylpyhuoneessa ja saunassa. Koko tuotevalikoiman löydät ELO hinnastosta. Päivitämme sivua. Tuotetiedot ja -kuvat tulossa, katso luettelo kaikista  ELO varusteista.

  Varmimmin saat haluamasi ELO varusteet ja muut mahdolliset muutostyöt uuteen YIT Kotiisi tilaamalla ne rakentamisen alkuvaiheessa. Asuntokohtaisten valmiiden ELO varusteiden saatavuudessa sinua neuvoo paikkakuntasi YIT Asuntomyynti. Yksilöllisistä muutostöistä saat lisätietoa kohteen muutostöistä vastaavalta henkilöltä.

 • ELO eteisessä

  Hyvä valaistus, liukuovikaapit ja pistorasioiden sijoittelu lisäävät uuden asuntosi eteisen käytettävyyttä sekä helppokulkuisuutta. Lisäturvaa tuovat kodin ulko-oveen asennettava turvalukko, ovisilmä ja varmuusketju. Alla on esimerkkejä ELO varusteista eteisessä. Koko tuotevalikoiman löydät ELO hinnastosta. Päivitämme sivua. Tuotetiedot ja -kuvat tulossa, katso luettelo kaikista  ELO varusteista.

Ideoita uuteen kotiin!

Tee kodistasi persoonallinen!

Kokosimme kuvagalleriaan esimerkkejä ammattilaisten suunnittelemista ja toteuttamista muutostöistä, joilla uudesta YIT Kodista on tehty persoonallinen. Kysy lisätietoja YIT Asuntomyynnistä.

Ota yhteyttä

Lähetä yhteystietosi, ja saat lisätietoa uusista YIT Kodeista sinua kiinnostavilla alueilla.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...