Paikalliset sivut:
YIT Group

Rahoitusratkaisut

YIT Kodin joustavat rahoitusratkaisut

Kun ostat YIT Kodin, tarjolla on monia hyviä rahoitusratkaisuja. Edullisten maksuehtojemme ansiosta maksat kaupanteossa vain osan kodin hinnasta. Yhtiölainan avulla voit päästä pienilläkin säästöillä omaan kotiin.

Maksat aluksi vain 20 %  asunnon hinnasta

20 % rahoitusetu tarkoittaa, että maksat kaupanteon yhteydessä vain 20 % asunnon velattomasta hinnasta. Loput maksat vasta kotisi valmistuessa ja muuton lähestyessä.

Toimi ajoissa, hyödyt enemmän

20 %:n maksuehto mahdollistaa kaupan tekemisen jo rakentamisen alkuvaiheessa. Tästä on sinulle etua:

  • Valittavanasi on enemmän vapaita asuntoja.
  • Alussa voit vaikuttaa enemmän oman kodin sisustusratkaisuihin.
  • Et maksa nykyisen kotisi asumiskulujen lisäksi rakenteilla olevan asunnon kuluja.
  • 20 % rahoitusetu antaa sinulle aikaa järjestellä asunnon lopullinen rahoitus.
  • Saat aikaa vanhan asuntosi myymiseen.

Joustava yhtiölaina

Uuden YIT Kodin rahoittamiseen on useita vaihtoehtoja. Mikäli varaat asunnon ennakkomarkkinointivaiheessa ja rahoitat sen oston ilman yhtiölainaa, saat 1% edun asunnon velattomasta hinnasta. Jos taas hyödynnät yhtiölainan, sinun ei tarvitse sitoutua pankkilainaan ja pääset asunnon omistajaksi maksamalla ainoastaan myyntihinnan. Loppuosan velattomasta hinnasta maksat asunto-osakeyhtiölle kuukausittain pääomavastikkeena. Tutustu vaihtoehtoihin ja kysy lisää YIT Asuntomyynnistä! 

OMARAHOITUSETU

Mikäli rahoitat uuden YIT Kotisi hankinnan ilman yhtiölainaa, saat 1% edun asunnon velattomasta hinnasta. Omarahoitusetu koskee vain ennakkomarkkinointivaiheessa varattua asuntoa. Edun hyödyntämisestä kannattaa siis keskustella asuntomyyjän kanssa heti kun kiinnostava asunto löytyy!

 

Yhtiölaina vai pankkilaina?

  • Yhtiölaina sopii sinulle, jos et halua sitoutua henkilökohtaiseen pankkilainaan.
  • Saat yhtiölainan ilman erillisiä vakuuksia.*)
  • Säästät aikaa ja vaivaa, sillä yhtiölaina on valmiiksi kilpailutettu.
  • Yhtiölainassa maksetaan yleensä aluksi vain korkoja, jolloin rahaa voi käyttää esim. sisustamiseen.
  • Asunto voi olla helpompi myydä, jos siinä on yhtiölainaa. Tällöin ostajat eivät karsiudu siksi, etteivät saa pankista niin isoa henkilökohtaista lainaa.

*) Jos asunnon yhtiölainaosuudeksi jää enemmän kuin 50 % asunnon alkuperäisestä yhtiölainaosuudesta, maksetaan asuntoyhtiön ennakkotilille 3-4 kuukauden pääomavastikkeita vastaava summa. Kysy lisää YIT Asuntomyynnistä.

Yhtiölaina joustaa

Ensimmäiset 1-2 vuotta asunnon valmistumisen jälkeen maksat yhtiölainasta yleensä ainoastaan korkoa. Tämän jälkeen korkoihin lisätään myös yhtiölainan lyhennykset, jolloin pääomavastikkeen suuruus nousee.
Halutessasi voit maksaa oman osuutesi taloyhtiön lainasta osittain tai kokonaan juuri ennen kotisi valmistumista. Jos maksat yhtiölainan kokonaan pois, et maksa pääomavastiketta lainkaan. 
Voit myös myöhemmin lyhentää yhtiölainaa joko osittain tai kokonaan. Ylimääräinen lyhennys on yleensä mahdollista 1-2 kertaa vuodessa lainaehdoista riippuen. Jos myyt asunnon ennen laina-ajan umpeutumista, siirtyvät jäljellä oleva yhtiölaina ja siihen liittyvät pääomavastikkeet uuden omistajan vastuulle.

Lainaehdoissa on yhtiökohtaisia eroja. Tarkemmat tiedot kerrotaan kunkin asunto-osakeyhtiön asiakirjoissa, joihin ostaja on velvollinen tutustumaan ennen kaupan tekoa. Huomioithan, että kaikissa taloyhtiöissä ei ole yhtiölainaa. Kysy lisää YIT Asuntomyynnistä!

 

Ota yhteyttä

Lähetä yhteystietosi, ja saat lisätietoa uusista YIT Kodeista sinua kiinnostavilla alueilla.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...