Paikalliset sivut:
YIT Group

Myynnissä olevat asunnot

YIT:n myynnissä olevien asuntojen valikoimasta löydät kodin jokaiseen elämäntilanteeseen. Hyvin varusteltuja YIT Koteja rakennetaan jatkuvasti ympäri Suomea. Joihinkin kaupunkeihin kehittyy jopa uusia asuinalueita, joista kerromme näillä asuinalue-sivuillamme. Löydä kaikki asuntoalueet alla olevasta listasta tai voit käyttää asuntohakuamme. 

Kodin ostajan reviirit

Etsimistäsi helpottaaksemme olemme jakaneet asuinalueet neljään reviiriin: Kotikylä, Lähellä, Kaupungilla ja Rannalla. Katso, mikä niistä sytyttää sinut. 

Etsitkö uutta asuntoa? Tällä hetkellä myytäviä asuntoja on yli 30 paikkakunnalla ja lisää rakennetaan koko ajan. Ostaessasi YIT Kodin saat uuden remonttihuolista vapaan asunnon, joka on rakennettu sinun toiveitasi kunnioittaen. Mitä aikaisemmin teet päätöksen asuntosi ostosta, sitä enemmän voit vaikuttaa asunnon materiaaleihin ja suunnitteluun. Suurin osa YIT Kodeista on kerrostaloasuntoja, mutta rakennamme myös pari- ja rivitaloja sekä erillistaloja. Helpoin tapa tutustua myytäviin asuntoihin on käyttää sivustomme asuntohakua tai ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme. 

Ota yhteyttä

Lähetä yhteystietosi, ja saat lisätietoa uusista YIT Kodeista sinua kiinnostavilla alueilla.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...