Betoni- ja luonnonkiviurakointi

Laadukkaasti toteutettu kaupunki- tai pihaympäristö on helppo ylläpitää ja siitä on iloa käyttäjilleen vielä vuosien päästäkin.

Teemme betoni- ja luonnonkiviurakointia, kuten

 

Työmme sisältää tarvittavan infrarakentamisen ja vaikkapa kadun lämmitysjärjestelmän. Teemme myös pihasaneerauksia. Me taidamme ulkoalueiden kivirakentamisen kaikki osa-alueet. Meiltä saat osaavan korjauspalvelun kaikkiin kivikohteisiin. Olemme tehneet kiviurakointia jo neljän vuosikymmenen ajan.

Toteutamme sekä pienet korjaustyöt että isot kokonaisurakkahankkeet

Toteuttamiemme kohteiden koko vaihtelee pienistä korjaustöistä kokonaisurakoituihin hankkeisiin. Asiakkaitamme ovat kaupungit ja kunnat, maanrakennusliikkeet, talonrakennusyritykset, seurakunnat, puolustusvoimat, suurlähetystöt, VR, kaupunkien liikennelaitokset, satamat, asunto-osakeyhtiöt ja omakotitalojen omistajat.

Urakkamuotoina toteutamme ala- ja kokonaisurakoita sekä kaupunkien ja kuntien vuosiurakoita. Tilanteen mukaan toimimme joko päätoteuttajana tai aliurakoitsijana.

Viherrakentaminen ja leikkialueiden turvatarkastukset

Pääkaupunkiseudulla ja Turun alueen isoissa kohteissa teemme myös viherrakentamista. Pääkaupunkiseudulla palveluvalikoimaamme kuuluvat myös leikkialueiden turvatarkastukset.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää – meillä on monipuolinen kokemus erilaisista kohteista ja ammattitaitoa toteuttaa vaativatkin suunnitelmat.

Antti Kuula
Urakointipäällikkö, Betoni- ja luonnonkiviurakointi

Pääkaupunkiseutu ja Uusimaa

Kimmo Arhe
Aluepäällikkö, Betoni- ja luonnonkiviurakointi

Muu Suomi

Sulje
Lähetetään...