Asfaltti ja päällystys

YIT myy Pohjoismaiden päällystys- ja kiviainesliiketoiminnat Peabille

Lue lisää

Päällystys- ja kiviainesliiketoiminnat ovat 1.7.2019 alkaen YIT Teollisuus Oy.

Muuttuneet Laskutustiedot

Kun mietit asfaltoinnin ja päällystyksen ratkaisuja, käänny asiantuntijan puoleen. Tarjoamme kohteeseesi parhaiten sopivat, laadukkaat päällysteet ja niihin liittyvät palvelut kustannustehokkaasti.

Löydät meiltä tarvitsemasi päällystysratkaisun, olipa päällystettävä kohde millainen hyvänsä. Panostamme siihen, että asfaltti kestää pitkään ja valittu materiaali on kohteeseen paras mahdollinen.

Meiltä saat päällystämisen ja asfaltoinnin palvelut Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä ja Baltian maissa. Oma tuotekehitys ja tarkka laadunvalvonta varmistavat onnistuneen lopputuloksen.

Asfaltin hinta

Kanssamme projekti pysyy hallinnassa, ja säästyt ylimääräisiltä kustannuksilta. Päällystyksen ja asfaltoinnin hintamme ovat muutenkin aina kilpailukykyisiä. Pyydä siis meiltä tarjous. Vastaamme pian.

Käyttökohteet

Päällystämme tiet, kadut, kentät ja muut ulkoalueet, tuotanto- ja logistiikkatilat sekä muun muassa kaatopaikat ja altaat. Haastavien kohteiden, kuten lentokenttien, siltojen ja tunneleiden, päällystäminen on erikoisosaamistamme. Lue lisää päällystyksen käyttökohteista.

Palvelut

Uuden päällysteen lisäksi teemme päällysteiden paikkauksia, jyrsintää, stabilointeja ja vedeneristyksiä sekä ratkaisuja hulevesien hallintaan. Tarjoamme myös ulkoalueiden kiviurakointia sekä teiden ja ulkoalueiden hoitopalveluita. Lue lisää päällystyksen palveluistamme.

Asfaltoinnin ja päällystyksen tuotteet

Laajassa tuotevalikoimassamme on valinnan varaa. Perusasfalttien lisäksi tarjoamme korkeatasoisia erikoispäällysteitä väylille ja alueille, joilla on erityisvaatimuksia. Asiantuntijamme auttavat oikean päällysteen valinnassa. Lue lisää päällystystuotteistamme. 

Ympäristö ja kierrätys

Asfaltti on sataprosenttisesti kierrätettävä tuote. Uusiokäytön lisäksi voimme määrittää asfalttituotteidemme hiilijalanjäljen yksittäisiä tuotantoeriä myöten. Lue lisää uusioasfaltista ja eri kierrätysmenetelmistä. 

Sulje
Lähetetään...