• Workery+
  • Ajankohtaista
  • 21.5.2021

Workery+ Vallila on voittanut Smartest Building Award 2021 -palkinnon

Vallilaan avatun Workery+ toimitilan uraauurtava konsepti palkittiin kansainvälisessä Real Estate and Building Futureproof – kiinteistötapahtumassa tämän vuoden Smartest Building Award -palkinnolla.

Palkinnon myöntänyt yhteisö Smart Building Certification arvioi rakennusten ”älykkyyttä” kriteereinään rakennusten käyttö, käyttäjäkokemus ja yhteistyö, rakennusten suorituskyky, rakennusympäristö, integroiva suunnittelu sekä turvallisuus.

Arvioinnin mukaan Workery+ Vallilassa kiinteistön älykkyys ja ihmisen vuorovaikutus ovat ihanteellisessa tasapainossa: ”YIT on Workery+ tiloissaan ottanut käyttöön huippuluokan analytiikan ja hallinnoinnin sekä sisällyttänyt älykkyyden entistä tiiviimmin osaksi liiketoimintaprosesseja. Tämän lisäksi YIT:llä on laaja-alaisia ratkaisuja, jotka keskittyvät käyttäjäkokemukseen, terveyteen ja hyvinvointiin sekä käyttäjien turvallisuuteen”.

”YIT Workery+ Vallila on täydellinen esimerkki tulevaisuuden kiinteistöjen potentiaalista. Kun vain taivas on ollut rajana älykästä infrastruktuuria luotaessa, koko liiketoiminta on voitu suunnitella uudelleen”, kiittelee Smart Building Certification -yhteisön perustaja Nicholas White palkintoperusteluissaan.

”Olemme erittäin iloisia tästä tunnustuksesta. Workery+ kokonaisuus, mikä hyödyntää uusinta teknologiaa parhaimman asiakaskokemuksen luomiseksi ja olosuhteiden optimoimiseksi selkeästi vakuutti tuomariston”, iloitsee strategia- ja kehitysjohtaja  Juho Siitonen YIT:ltä.


Tutustu tarkemmin Workery+ Vallilaan 

Kiinnostuitko työtiloistamme? Ole meihin yhteydessä!

Nora Lallukka
Sales Manager, Workery+
Aatu Luoto
Sales Manager, Workery+