Paikalliset sivut:
YIT Group

Tervetuloa YIT:n Luolalauantaihin 30.9.

Kiveä ja soraa on riittänyt. Vaikka pysäköintilaitoksen valmistumiseen vierähtää vielä tovi, on aika kutsua helsinkiläiset maanalaiseen maailmaan. 
Luolalauantai on koko perheen tapahtuma, jossa pääsee mm. kuvauttamaan itsensä luolan syvyyksissä, juttelemaan parkkipaikkoja operoivan Taitokaaren kanssa sekä ehkäpä näkemään myös luolan omaperäisiä asukkaita… Luolalauantai tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kurkistaa tulevaan pysäköintilaitokseen aivan Töölön sydämessä. 

Tapahtumaan mahtuu rajattu määrä osallistujia kerrallaan, joten ilmoittautuminen on sitova* Tunneliin on bussikuljetukset ja lähdöt luolan suulta klo 10, 11 ja 12. Bussit kulkevat takaisin ylös nonstop-kuljetuksin, joten tunneliin pääsee myös lyhyemmälle vierailulle. Huomioithan, että tapahtuma järjestetään keskeneräisellä työmaalla, joten emme valitettavasti pysty järjestämään esteetöntä kulkemista. Tilaisuudessa kahvi- ja mehutarjoilu.

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu tästä klo 10 – 11 tapahtumaan

Ilmoittaudu tästä klo 11 – 12 tapahtumaan

Ilmoittaudu tästä klo 12 – 13 tapahtumaan

Lämpimästi tervetuloa! 


Iloisin luolaterveisin, 
Töölönkadun pysäköintilaitoksen työmaa


*Mikäli sinulle tulee este saapua tapahtumaan ilmoittautumisen jälkeen, ilmoitathan ajoissa mahdolliset peruuntumiset, niin voimme vapauttaa paikan seuraavaksi jonossa olevalle. Peruutukset osoitteeseen: tapahtumat@yit.fi

Sulje
Lähetetään...