Paikalliset sivut:
YIT Group

YIT:läiset tapahtumissa ympäri Suomea – ja maailmalla!

Me osallistumme säännöllisesti lukuisiin tapahtumiin ympäri Suomea, ja myös kansainvälisesti, eri yksiköidemme ja asiantuntijoidemme voimin. Tältä sivulta löydät jatkuvasti päivittyvän listan viimeisimmistä ajankohtaisista tapahtumista, joissa olemme mukana. Tervetuloa juttelemaan kanssamme kaupunki- ja kiinteistökehityksestä, yrityksenne liiketoimintatarpeista uudis- ja korjausrakentamiseen liittyen, ja kuuntelemaan asiantuntijoidemme puheenvuoroja erilaisissa seminaareissa.

Nähdään tapahtumissa!

Helmikuu

Korjausrakentaminen 2018, 6.2.2018, Helsinki

Korjausrakentaminen 2018 kokoaa yhteen korjausrakentamisen ammattilaiset. Tapahtuman ohjelma on suunnattu korjaushankkeiden eri osapuolille, kuten rakennuttajille, urakoitsijoille, suunnittelijoille ja taloyhtiöiden päättäjille. YIT Talon Tekniikka on mukana tapahtumassa osastolla A2-A3. Tervetuloa keskustelemaan kanssamme. Tutustu tarkemmin tapahtumaan täällä.

Talvitiepäivät 7.-8.2.2018

Talvitiepäivät 2018 on liikenteen ja kunnossapidon haasteiden parissa toimivien asiantuntijoiden, tutkijoiden ja päätöksentekijöiden kohtaamispaikka. YIT kunnossapidon asiantuntijat ovat mukana tapahtumassa ja tavattavissa osastolla e16. Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan kanssamme.Lue lisää tapahtumasta täältä.

Logy conference 8. – 9.2.2018, Helsinki

LOGY Conference on vuoden merkittävin logistiikka- ja hankinta-alan ammattilaisten kohtaamispaikka Pohjois-Euroopassa. Tapahtumalla on 30-vuoden historia, ja YIT on ollut mukana tapahtumassa jo yli 10 vuotta, myös vuonna 2018. Paikalla ovat logistiikkahankkeiden asiantuntijat Jouni Grönlund ja Heikki Lähdesniemi. Lue lisää tapahtumasta täältä.

Maaliskuu

Mahdollisuuksien Remontti 7.3.2018

Kiinteistöliitto ja Kiinteistöalan Kustannus Oy järjestävät yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa Mahdollisuuksien Remontti – kiertueen. Kiertueen tarkoituksena on kertoa rakennushankkeeseen ryhtyville taloyhtiöille, mitkä asiat vaikuttavat korjaushankkeiden onnistumiseen. YIT Talon Tekniikan asiantuntijat ovat mukana Mahdollisuuksien Remontti - kiertueella Vantaalla 7.3.2018 Tiedekeskus Heurekassa. Tervetuloa tapaamaan meitä tapahtumaan. Tutustu tapahtumaan täällä.

Mipim 13.-16.3.2018, Cannes

Tripla by YIT on mukana kansainvälisessä kiinteistö- ja sijoitusalan suurtapahtumassa Cannesissa, Ranskassa. Tapahtumassa on yli 20 000 kävijää sekä näytteilleasettajana on yrityksiä, alueita ja kaupunkeja 89 eri maasta. Olemme mukana Helsinki-Finland yhteisosastolla. Lue lisää MIPIMistä täällä

Huhtikuu

Taloyhtiö 2018, 18.4.2018

Taloyhtiötapahtuma on isännöitsijöille, taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajille, teknisille asiantuntijoille ja muille taloyhtiöiden parissa toimiville tarkoitettu luento- ja näyttelytapahtuma.  YIT Talon Tekniikan edustajat ovat mukana tapahtumassa – tervetuloa keskustelemaan kanssamme. Tutustu tapahtumaan ja sen ohjelmaan tarkemmin täällä.

Toukokuu

Vesihuoltopäivät 23.-24.5.2018, Lappeenranta

Olemme mukana Vesilaitosyhdistyksen järjestämässä Vesihuoltopäivät 2018 -tapahtumassa. Vesihuoltopäivät koostuvat ajankohtaisista esitelmistä ja alan yritysten näyttelystä. Tapahtumaan osallistuu yli tuhat kuntien ja vesihuoltolaitosten luottamus- ja toimihenkilöä, viranomaisten edustajia sekä alan yritysten asiantuntijoita.

Tervetuloa keskustelemaan kanssamme YIT:n vesihuollon laitosrakentamisesta sekä kuuntelemaan Anne Piiparisen puheenvuoro keskiviikkona 23.5 klo 18.10 aiheesta ”Avaimet onnistuneeseen hankkeeseen – urakoitsijan näkökulma”. Tutustu tarkemmin tapahtumaan täällä

Sulje
Lähetetään...