Paikalliset sivut:
YIT Group

YIT:läiset tapahtumissa ympäri Suomea – ja maailmalla!

Me osallistumme säännöllisesti lukuisiin tapahtumiin ympäri Suomea, ja myös kansainvälisesti, eri yksiköidemme ja asiantuntijoidemme voimin. Tältä sivulta löydät jatkuvasti päivittyvän listan viimeisimmistä ajankohtaisista tapahtumista, joissa olemme mukana. Tervetuloa juttelemaan kanssamme kaupunki- ja kiinteistökehityksestä, yrityksenne liiketoimintatarpeista uudis- ja korjausrakentamiseen liittyen, ja kuuntelemaan asiantuntijoidemme puheenvuoroja erilaisissa seminaareissa.

Nähdään tapahtumissa!

Marraskuu

Mahdollisuuksien Remontti – kiertue marraskuu 2017 – maaliskuu 2018

Kiinteistöliitto ja Kiinteistöalan Kustannus Oy järjestävät yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa Mahdollisuuksien Remontti - kiertueen. Kiertueen tarkoituksena on kertoa rakennushankkeeseen ryhtyville taloyhtiöille, mitkä asiat vaikuttavat korjaushankkeiden onnistumiseen. YIT Taloyhtiöiden korjausrakentamisen asiantuntijat ovat mukana Mahdollisuuksien Remontti - kiertueella seuraavasti: 13.11.2017 Espoo, 21.11.2017 Helsinki ja 7.3.2018 Vantaa. Tutustu tapahtumaan täällä.

 

ReCoTech, 30.11.2017, Helsinki

YIT on tänä vuonna toista kertaa mukana Slushin rinnakkaistapahtumassa ReCoTechissä. ReCoTech on kiinteistö- ja rakennusalan tapahtuma, jossa etsitään uusia ideoita ja kumppanuuksia tuomalla yhteen startupit ja rakennusalan kärkitoimijat.

Lue lisää tapahtumasta täältä.

Sulje
Lähetetään...