Paikalliset sivut:
YIT Group

YIT:läiset tapahtumissa ympäri Suomea – ja maailmalla!

Me osallistumme säännöllisesti lukuisiin tapahtumiin ympäri Suomea, ja myös kansainvälisesti, eri yksiköidemme ja asiantuntijoidemme voimin. Tältä sivulta löydät jatkuvasti päivittyvän listan viimeisimmistä ajankohtaisista tapahtumista, joissa olemme mukana. Tervetuloa juttelemaan kanssamme kaupunki- ja kiinteistökehityksestä, yrityksenne liiketoimintatarpeista uudis- ja korjausrakentamiseen liittyen, ja kuuntelemaan asiantuntijoidemme puheenvuoroja erilaisissa seminaareissa.

Nähdään tapahtumissa!

Huhtikuu

Taloyhtiö 2018, 18.4.2018

Taloyhtiötapahtuma on isännöitsijöille, taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajille, teknisille asiantuntijoille ja muille taloyhtiöiden parissa toimiville tarkoitettu luento- ja näyttelytapahtuma.  YIT Talon Tekniikan edustajat ovat mukana tapahtumassa – tervetuloa keskustelemaan kanssamme. Tutustu tapahtumaan ja sen ohjelmaan tarkemmin täällä.

Toukokuu

Vesihuoltopäivät 23.-24.5.2018, Lappeenranta

Olemme mukana Vesilaitosyhdistyksen järjestämässä Vesihuoltopäivät 2018 -tapahtumassa. Vesihuoltopäivät koostuvat ajankohtaisista esitelmistä ja alan yritysten näyttelystä. Tapahtumaan osallistuu yli tuhat kuntien ja vesihuoltolaitosten luottamus- ja toimihenkilöä, viranomaisten edustajia sekä alan yritysten asiantuntijoita.

Tervetuloa keskustelemaan kanssamme YIT:n vesihuollon laitosrakentamisesta sekä kuuntelemaan Anne Piiparisen puheenvuoro keskiviikkona 23.5 klo 18.10 aiheesta ”Avaimet onnistuneeseen hankkeeseen – urakoitsijan näkökulma”. Tutustu tarkemmin tapahtumaan täällä

Sulje
Lähetetään...