Paikalliset sivut:
YIT Group

Kaupan alan näkemyksiä

kaupan alan näkemyksiä

Mikä tekee kauppakeskuksesta kiinnostavan ja houkuttelevan?

Mitä kaupan digitalisoituminen tarkoittaa tulevaisuuden kauppakeskuksille?

Millaiset palvelut tekevät kauppakeskuksesta aidosti kohtaamispaikan?

Meillä YIT:llä on kattava ymmärrys kaupan alasta ja sen suurimmista kansainvälisistä ja kotimaisista trendeistä, ja kuinka nämä trendit on otettava huomioon toimivia ja asiakaslähtöisiä kauppapaikkoja suunnitellessa. Me olemme kiinnostuneita oppimaan jatkuvasti lisää siitä kuinka rakennetaan entistäkin viihtyisämpiä liiketiloja ja kauppakeskuksia, erityisesti vuokralaisten ja käyttäjien näkökulmista.

Me olemme mukana kehittämässä monia tulevaisuuden kauppakeskuksia niin pääkaupunkiseudulla kuin muuallakin Suomessa. Elämyksellisiä kohtaamisia tulevaisuudessa tarjoava Mall of Triplan kaupunkikeskus ja Vantaan sydämessä sijaitseva Dixin kauppakeskus, jonka toinen vaihe valmistui aiemmin keväällä 2017, ovat muutamia tämän hetkisiä hankkeitamme. 

Julkaisemme Kaupan alan näkemyksiä-sivuillamme mielenkiintoisia juttuja murroksessa olevasta kaupan alasta ja kaupunkikulttuurista. Täältä löytyy myös ajankohtaisia tunnettujen kaupan ja ravintola-alan uranuurtajien sekä trendianalyytikkojen haastatteluja. Kaikki tämän sivun jutut ovat olleet mukana kuukausittain ilmestyneissä YIT:n Kaupan alan näkemyksiä ja Mall of Tripla-uutiskirjeessämme. YIT:n Kaupan alan näkemyksiä-uutiskirje on tilattavissa alla olevasta linkistä. Mall of Triplan uutiskirje on tilattavissa tästä.

helmikuu 2018 mall of triplan uutiskirje

Elokuvateatteri ja seurakuntakeskus Triplan vuokralaisiksi

Mall of Triplan kaksi tuoretta vuokralaista, elokuvateatteri Cinamon ja tuleva Töölön seurakunta, lupaavat vahvistaa uudella tavalla Keski-Pasilaan nousevan kaupunkikeskuksen elämystarjontaa. Molemmat vuokralaiset lupaavat tuoda sielukkuutta shoppailun keskelle, tosin täysin eri tavoin.

Story osaksi Mall of Triplan laajaa ravintolatarjontaa

Mall of Triplassa ruoka ja elämykset ovat suuressa roolissa, ja kaupunkikeskuksen ravintoloiden joukkoon onkin liittynyt aina ajan hermoilla oleva Story. Lue Storyn taustalla olevan Anders Westerholmin ajatuksista Pasilaan tulosta. 

Mall of Triplan harjannostajaisia juhlittiin työmaalla

Suomen suurimmalla työmaalla Pasilan Triplassa saavutettiin merkittävä välietappi, kun kauppakeskus Mall of Triplassa vietettiin harjannostajaisia 25. päivä tammikuuta.

Sulje
Lähetetään...