Paikalliset sivut:
YIT Group

Kaupan alan näkemyksiä

kaupan alan näkemyksiä

Mikä tekee kauppakeskuksesta kiinnostavan ja houkuttelevan?

Mitä kaupan digitalisoituminen tarkoittaa tulevaisuuden kauppakeskuksille?

Millaiset palvelut tekevät kauppakeskuksesta aidosti kohtaamispaikan?

Meillä YIT:llä on kattava ymmärrys kaupan alasta ja sen suurimmista kansainvälisistä ja kotimaisista trendeistä, ja kuinka nämä trendit on otettava huomioon toimivia ja asiakaslähtöisiä kauppapaikkoja suunnitellessa. Me olemme kiinnostuneita oppimaan jatkuvasti lisää siitä kuinka rakennetaan entistäkin viihtyisämpiä liiketiloja ja kauppakeskuksia, erityisesti vuokralaisten ja käyttäjien näkökulmista.

Me olemme mukana kehittämässä monia tulevaisuuden kauppakeskuksia niin pääkaupunkiseudulla kuin muuallakin Suomessa. Elämyksellisiä kohtaamisia tulevaisuudessa tarjoava Mall of Triplan kaupunkikeskus ja Vantaan sydämessä sijaitseva Dixin kauppakeskus, jonka toinen vaihe valmistui aiemmin keväällä 2017, ovat muutamia tämän hetkisiä hankkeitamme. 

Julkaisemme Kaupan alan näkemyksiä-sivuillamme mielenkiintoisia juttuja murroksessa olevasta kaupan alasta ja kaupunkikulttuurista. Täältä löytyy myös ajankohtaisia tunnettujen kaupan ja ravintola-alan uranuurtajien sekä trendianalyytikkojen haastatteluja. Kaikki tämän sivun jutut ovat olleet mukana kuukausittain ilmestyneissä YIT:n Kaupan alan näkemyksiä ja Mall of Tripla-uutiskirjeessämme. YIT:n Kaupan alan näkemyksiä-uutiskirje on tilattavissa alla olevasta linkistä. Mall of Triplan uutiskirje on tilattavissa tästä.

joulukuu 2017 mall of triplan uutiskirje

Näin syntyy menestyksekäs messureissu

Hyvä valmistautuminen, tulokselliset tapaamiset – näin Mall of Triplan myyntitiimi otti haltuun kauppakeskusalan kansainväliset messut.

Unelmien koti, ostovoimainen asukas

Lähivuosina Triplaan nousee neljä taloyhtiötä, ja ensimmäisestä pääsee jo nyt varaamaan koteja. Valmistaudu kohtaamaan alueen ostovoimaiset asukkaat!

Kukoistava turismi, kukoistava kauppa?

Terveisiä Islannista! Kävin tiimini kanssa aiemmin tänä syksynä tutustumassa Reykjavikin kulttuuriin ja kauppakeskuksiin. Islanti on kumma maa: kaiken tuulen ja tuiskun keskellä siellä riittää uskoa omaan tekemiseen.

lokakuu 2017 mall of triplan uutiskirjejutut

Suomen monipuolisin
hyvinvointipalvelujen tarjonta

Nykyään ihmiset huolehtivat hyvinvoinnistaan entistä kokonaisvaltaisemmin. Mall of Triplaan tuleekin Suomen monipuolisin hyvinvointipalvelujen tarjonta, ja viimeisimpänä joukkoon on liittynyt kuntosaliketju Fitness24Seven. 

Kurkista Triplan työmaalle
vuokralaisten seurassa

Syys-lokakuun vaihteessa Mall of Triplan väki kutsui vuokralaisensa tutustumaan Triplan työmaan edistymiseen. Lähde vuokralaisten mukaan katsomaan, mitä työmaalla tapahtuu.

Mall of Triplan syksy täynnä mielenkiintoisia kansainvälisiä tapahtumia

Tänä syksynä Mall of Triplan tiimi on mukana useissa kansainvälisissä tapahtumissa pienistä opintomatkoista MAPICin kaltaisiin kansainvälisiin messuihin. Katso, missä kaikkialla voit törmätä meidän energiseen tiimiin!

Matkailijan Helsinki,
matkailijan Mall of Tripla

Kun maailma pienenee, myös matkailijoiden määrä kasvaa. Näin Triplassa vastataan kasvavaan kansainväliseen kysyntään. 

 

Sulje
Lähetetään...