Paikalliset sivut:
YIT Group
3.2.2017
  • Blog
  • Tommi Vienonen
  • YIT

Vastuullista taloyhtiöiden korjausrakentamista viiden vuoden takuulla

Korjausrakentamisen osuus kaikesta rakentamisesta on jo nyt suurempi kuin uudisrakentamisen osuus. Rakennusalan viimeisimmät ennusteet arvioivat korjausrakentamisen tarpeen kasvavan entisestään asumiseen liittyvien megatrendien vuoksi.

Korjausrakentamisen osuus kaikesta rakentamisesta on jo nyt suurempi kuin uudisrakentamisen osuus. Rakennusalan viimeisimmät ennusteet arvioivat korjausrakentamisen tarpeen kasvavan entisestään asumiseen liittyvien megatrendien vuoksi. Rakennuskannan vanheneminen, kaupungistuminen ja siitä aiheutuva asumisrakenteen tiivistyminen aiheuttavat korjausrakentamisen kysynnän kasvua erityisesti pääkaupunkiseudulla ja muissa suurissa kaupungeissa. Korjausrakentamisen määrän kasvaessa myös vastuullisen ja kestävään kehityksen perustuvan rakentamisen merkitys kasvaa entisestään. 

YIT on laaja-alainen ja vastuullinen korjausrakentaja. Me ymmärrämme, kuinka tärkeää kestävän kehityksen periaatteisiin pohjautuva korjausrakentaminen on kiinteistöjen arvolle ja kunnolle pitkällä tähtäimellä. Meillä on kattava aluekehityskokemus, kiinteistökehitysosaaminen ja peruskorjausrakentamisen sekä infran korjausrakentamisen tausta. Olemme Suomen kolmen suurimman korjausrakentajan joukossa ja nyt olemme myös entistä vahvemmin mukana taloyhtiöiden korjausrakentamisessa. YIT hoitaa taloyhtiöiden julkisivu- ja linjasaneeraukset, kattoremontit sekä kaavoituksen että lisärakentamisen hankkeet yli sadan vuoden kokemuksella. Kiinnostus, palvelu, ammattitaito ja vastuu – näistä rakentuu YIT:n Taloyhtiöiden korjausrakentamisen toimintatapa.

Järjestimme aiemmin tällä viikolla YIT Taloyhtiöiden korjausrakentamisen brunssitilaisuuden konsulteille, isännöitsijöille, yhteistyökumppaneille ja alan järjestöille YIT:n Käpylän toimistolla. Meistä oli hienoa saada laaja joukko asiaan vihkiytyneitä tahoja mukaan keskustelemaan erittäin ajankohtaisista taloyhtiöiden korjausrakentamiseen liittyvistä aiheista. Varatoimitusjohtajamme Tero Kiviniemi avasi tilaisuuden kertomalla koko Suomen korjausrakentamisen markkinasta ja sen mahdollisuuksista. Aluekehityksen johtajamme Juha Kostiainen avasi meidän näkemyksiämme kaupunkien alueiden kestävästä kehityksestä ja korjausrakentamisesta, ja lopuksi minä kerroin tarkemmin meidän Taloyhtiöiden korjausrakentamisen asiakaslähtöisestä toimintatavastamme. Julkistimme tilaisuudessa alaa uudistavan 5 vuoden takuun taloyhtiöiden korjausrakentamiseen ja tämä ilmoitus sai innostuneen vastaanoton osallistujilta. 

Mielestämme vastuullisuus on ratkaiseva tekijä korjausrakentamisen onnistumisessa ja se tulee esille vahvasti taloyhtiöiden korjausrakentamisessa urakkaan liittyvissä takuuasioissa. Korjausrakentamisen toimialan normaali käytäntö on YSE 1998 - sopimusehtoihin perustuva 2 vuoden takuu. Me YIT:llä teemme laadukasta ja vastuullista korjausrakentamista ja tämän vuoksi myönnämme jatkossa korjausrakentamisen urakoillemme 5 vuoden takuun, joka perustuu YSE 1998 - sopimusehtoihin. Tavoitteenamme on näin parantaa toimialan arvostusta ja toimintatapoja.

YIT Taloyhtiöiden korjausrakentamisen toimintatavassa on tärkeässä roolissa keskustelu ja yhteistyö kaikkien sidosryhmien kanssa. Toivomme jatkossakin aktiivista keskustelua taloyhtiöiden korjausrakentamisen tarpeista. Ota yhteyttä meihin, jos haluat keskustella aiheesta lisää ja kuulla enemmän meidän alaa uudistavasta 5 vuoden takuustamme!

Tommi Vienonen
YIT Taloyhtiöiden korjausrakentaminen
+358 40 557 7178
tommi.vienonen@yit.fi

Lue lisää taloyhtiöiden korjausrakentamisesta täältä.

Tommi Vienonen / Taloyhtiöiden korjausrakentaminen

Tommilla on pitkä tausta taloyhtiömaailmasta ja erittäin vahva kokemus yhteistyöstä taloyhtiöiden korjausrakentamisen eri sidosryhmien kanssa. Tommilta on luvassa jatkossa mielenkiintoisia blogeja alan tärkeistä puheenaiheista, kuten asiakas- ja asukaskokemuksen kehittämisestä.

Sulje
Lähetetään...