Paikalliset sivut:
YIT Group
27.9.2017
  • Tommi Vienonen
  • YIT

Blogi: Tapaamisten kautta luotettavaan yhteistyöhön

Yhteisöllisyys ja luottamus ovat ykkösasia jokaisen asiakkaan kohdalla. YIT Taloyhtiöiden korjausrakentamisen tiimi tapasi alan väkeä ja keskusteli alan viimeisimmistä kuulumisista kahdessa kiinnostavassa tapahtumassa.

“Enpäs tiennytkään, että YIT on mukana myös taloyhtiöiden korjausrakentamisessa. Hienoa, että olette tulleet mukaan!” Muun muassa tällaisia mieltä lämmittäviä kommentteja sain lukuisilta ihmisiltä, joita tapasin AKHA ry:n opinto- ja messuristeilyllä sekä KIINKO:n ja Isännöintiliiton järjestämillä Isännöintipäivillä Tampereella.

Osallistuimme tosiaan syyskuun alussa kahteen yllä mainittuun kiinnostavaan kiinteistöalan tapahtumaan, joissa tarkoitukseni oli tavata alan ihmisiä. En voi tarpeeksi korostaa, kuinka tärkeitä kohtaamispaikkoja tällaiset tapahtumat ovat. Tapahtumat ovat äärimmäisen tärkeitä, koska tunnelma on juuri sopiva kuulumisten vaihtamiselle ja keskustelulle.

Me YIT Taloyhtiöiden korjausrakentamisessa haluamme tavata vanhoja ja uusia tuttuja mahdollisimman usein ja tapaamisten kautta vahvistaa yhteistyötämme.

Tapahtumat ovat täynnä lämpimiä jälleennäkemisiä ja uusien alkujen luomisia. Pidämme aktiivisesti messuilla tavattuihin ihmisiin yhteyttä myös messujen jälkeen.

Luottamus syntyy kohtaamisissa

Taloyhtiöiden korjausrakentamisen kohdalla vakaa ja luotettava yhteistyö on ensisijaisen tärkeää, sillä saneerattavien kohteiden määrä kasvaa entisestään tulevina vuosina. Tehokkuus ja toimiva yhteistyö kasvattavat siksi merkitystään.

Kun puhutaan korjausrakentamisesta – tai isoista projekteista ylipäätään – on tärkeää kyetä osoittamaan asiakkaalle luotettavuus ja tarjota omaa asiantuntemustaan. Pelkkä faktatiedon esittäminen ei kuitenkaan riitä. Loppupeleissä luottamus rakentuu ihmiskohtaamisissa, joissa kohteliaisuus, ystävällisyys ja aito toisesta ihmisestä välittäminen ovat kaikista tärkeimpiä elementtejä. On tärkeää muistaa, että luotettava yhteistyö ei synny yritysten välille, vaan se syntyy aina ihmisten välille.

Aiomme jatkaa aktiivista osallistumista alan tapahtumiin ja näin omalta osaltamme kehittää taloyhtiöiden korjausrakentamisessa luotettavaa yhteistyötä yhä paremmaksi – se auttaa myös parantamaan koko alan arvostusta ja kehittämään yhteisiä toimintatapoja.

Tommi Vienonen / Taloyhtiöiden korjausrakentaminen

Tommilla on pitkä tausta taloyhtiömaailmasta ja erittäin vahva kokemus yhteistyöstä taloyhtiöiden korjausrakentamisen eri sidosryhmien kanssa. Tommilta on luvassa jatkossa mielenkiintoisia blogeja alan tärkeistä puheenaiheista, kuten asiakas- ja asukaskokemuksen kehittämisestä.

Sulje
Lähetetään...