Lakeuden Ankkuri tuo uutta sykettä Seinäjoelle

YIT:n kehittämä kauppakeskus Lakeuden Ankkuri tuo ennennäkemättömän valikoiman elämyksiä ja palveluita Etelä-Pohjanmaan ytimeen. Vuonna 2019 Seinäjoelle valmistuu alueen valovoimaisin ja monipuolisin kauppakeskus, joka tuo kaikki tarvittavat palvelut helposti saataville. Moderni tapahtumakeskus palvelee kaikkia ikäryhmiä, ja mainion sijainnin vuoksi sinne on helppo saapua niin läheltä kuin kaukaa.

Huipputuotteet ja tapahtumat sulassa sovussa

Asukaslukuun suhteutettuna Seinäjoella myydään eniten vähittäiskaupan tuotteita koko Suomessa. Siksi Lakeuden Ankkuri palveleekin eteläpohjalaista kuluttajaa kaikissa tarpeissa kokonaisen 43 000 neliömetrin kapasiteetilla. Kaikki arjessa tarvittavat palvelut löytyvät kauppakeskuksen käytäviltä, samoin kuin kattava valikoima tuotteita laatutietoisen kuluttajan päivittäisiin tarpeisiin. Keskon kanssa yhteistyössä suunnitellussa kauppakeskuksessa on varattu KCM-hypermarkettia varten noin 12 000 neliömetriä.

Vaikka Lakeuden Ankkurista löytyy monipuolisesti sekä päivittäistavaran myymälöitä että erikoisliikkeitä, ei kyseessä ole ihan tavanomainen kauppapaikka. Lakeuden Ankkurista kasvaa elämyskeskus, jonka elokuvateatteri ja tapahtumia silmällä pitäen suunnitellut puitteet kutsuvat viihtymään. Pop up -tempaukset, erilaiset esitykset ja lanseeraustapahtumat tuovat pöhinää kauppakeskuksen vilinään ja painuvat mieleen. Kattava ravintola- ja kahvilamaailma puolestaan tarjoaa kulinaarisia nautintoja moneen makuun ja takaa, että paikalla jaksaa viihtyä, vaikka koko päivän. 

Satavarma saavutettavuus

Lakeuden Ankkuri sijaitsee erinomaisella paikalla Joupissa, vain parin kilometrin päässä Seinäjoen keskustasta. Tulevaisuudessa se vetää puoleensa kuluttajia sekä läheltä että kaukaa. Kauppakeskukseen on helppo tulla omalla autolla, ja hyvät tieyhteydet paranevat entisestään, kun valtatie 67:lle rakennetaan vuosien 2018–2019 aikana uusi liittymä. Myös parkkialueita on suunnitteilla useampia, joten pysäköintikin tulee olemaan helppoa. Paikallisliikennettä on tarkoitus ohjata jatkossa alueelle entistä tehokkaammin, jotta ostoksille voi saapua oman auton lisäksi kätevästi myös julkisilla liikennevälineillä.

“Seinäjoki on vetovoimainen kasvukeskus, joka on jo pitkään kiinnostanut monia toimijoita. Tietyt kriteerit täyttävät toimitilat ovat kuitenkin olleet tähän asti kiven alla, sillä esimerkiksi keskustasta ei välttämättä löydy toimijan tarpeiden mukaisia tiloja, vaikka sijainti olisi saavutettavuuden puolesta otollinen. Lakeuden Ankkuri tarjoaa näillekin toimijoille sijoittumispaikan ja mahdollistaa uusien yritysten tulemisen Seinäjoelle”, kertoo projektia johtava Heikki K. Hannukkala YIT:stä. 

Lakeuden Ankkuriin onkin luvassa vuokralaisiksi monta uutta yritystä, jotka ovat niin muotitietoisten, shoppailijoiden kuin aktiivista elämää viettävien harrastajienkin mieleen. Kauppakeskuksen ankkurivuokralaisiksi ovat vahvistuneet muun muassa K-Citymarket, Clas Ohlson, Bio Rex sekä Stadium. Ankkureiden lisäksi vuokrasopimuksen ovat allekirjoittaneet muun muassa Luhta Brand Store, TopSport, Finlayson, Vallila, Robert’s Coffee, Chalupa ja Tamarin.

 

Oletko kiinnostunut liiketilasta Etelä-Pohjanmaan paraatipaikalla? Lue lisää täältä tai ota yhteyttä asiakaspäällikkö Toni Malkamäkeen, toni.malkamaki@yit.fi, 050 560 2384.

Sulje
Sulje
Lähetetään...