14.11.2018
  • Kauppa

Ivo Nikkolo, unikiin ja itsevarman tyylin taitaja

Viron kenties arvostetuin muotibrändi Ivo Nikkolo avaa liikkeen Mall of Triplaan. Suomalaisten suosiossa jo pitkään ollut brändi puhuttelee erityisesti itsevarmoja naisia

Ivo Nikkolon uniikki design on aina puhutellut erityisesti itsevarmoja naisia. Suunnittelu korostaa yksityiskohtia ja on yhtä aikaa leikkisää ja klassisen eleganttia. Ensimmäinen Ivo Nikkolo -liike avattiin vuonna 1994 Suur-Karja -nimisellä kadulla Tallinnassa. 90-luvun puoliväli oli aikaa, jolloin vähään tottuneet virolaiset kuluttajat alkoivat arvostaa yhä enemmän laadukkaita muotiluomuksia.

Ivo Nikkolon mallistoista vastaavat nykyisin Britta Laumets ja Frida Jõe, jotka toteuttavat brändin alkuperäistä henkeä. Maailman johtava muoti- ja trendiportaali WGSN on toistuvasti nostanut Ivo Nikkolon imagokampanjan maailman parhaiden joukkoon.

”Helsingin alue kehittyy voimakkaasti Triplan myötä. Ivo Nikkolo -brändimme on jo pitkään ollut suomalaisten asiakkaittemme suosiossa, ja niinpä onkin hyvä ottaa seuraava askel avaamalla liike Triplaan”, toteaa Maire Milder, brändi- ja myymäläkonseptijohtaja Baltika Groupista.

Syksyllä 2019 ovensa avaava Mall of Tripla on kaupunkikeskus, jonka katon alta löytyvät kiinnostavimmat kansainväliset muotibrändit sekä hyvinvoinnin ja viihteen palvelut. Se on kaupunkilaisten ohittamaton kohtauspaikka, jonne tullaan nauttimaan, kokemaan ja olemaan. Ivo Nikkolon lisäksi Mall of Triplaan saapuu suuri joukko muotimaailman ykkösnimiä. Tutustu lisää Mall of Triplan muoti- ja muuhun tarjontaan täällä.

Sulje
Sulje
Lähetetään...