Paikalliset sivut:
YIT Group

Ajankohtaista

Näiltä sivuilta löydät meidän uusimmat blogikirjoituksemme ja jatkuvasti päivittyvän listauksen tapahtumista, joissa olemme mukana. Täältä löytyvät myös viimeisimmät Tulevaisuuden työ -juttumme, Kaupan alan näkemykset -uutiskirjeemme ja Rakentaminen tänään -aiheisiin liittyvät juttumme.
Tervetuloa viihtymään juttujemme parissa!

Kaupan alan näkemyksiä

KAUPAN ALAN NÄKEMYKSIÄ

Mikä tekee kauppakeskuksesta kiinnostavan ja houkuttelevan?

Mitä kaupan digitalisoituminen tarkoittaa tulevaisuuden kauppakeskuksille?

Millaiset palvelut tekevät kauppakeskuksesta aidosti kohtaamispaikan?

Lue lisää ja tilaa uutiskirje

Miksi in-store dominoi myös digiaikakaudella?

Digitalisaatio tulee ja jyrää. Verkkokauppa tappaa perinteisen kaupankäynnin ja syö maata kivijalan alta. Siinä lähihistorian pari sitkeimmässä istuvaa myyttiä kaupan alalta. Olisiko aika murtaa myytit ja heittää aikansa eläneet vastakkainasettelut romukoppaan?

Tunnelmasta toiseen Mall of Triplassa

Uudesta Keski-Pasilan keskuksesta on tulossa pieni kaupunki, jossa voi hoitaa kaikki ne asiat, mitä kaupungin keskustassa on totuttu hoitamaan. Mall of Triplassa se kaikki vain tapahtuu helpommin ja nopeammin, suojassa sateelta ja viimalta.

Betoniporsas kierähti kolikoksi

Isolla työmaalla tehdään päivittäin betonivaluja, joista aina jää jonkin verran ylimääräistä betonia. Ajatus muhi jonkin aikaa kevyenä keskustelunaiheena eri puolilla työmaata ja toimistoa, kunnes viimein jalostui ihan oikeaksi ideaksi: ylijäämäbetoni hyötykäyttöön ja betoniporsaiksi.

Tulevaisuuden työ

TULEVAISUUDEN TYÖ

Mikä on tulevaisuuden työn tuottavuusyhtälö?

Miten maksimoidaan ihmisten ja ideoiden kohtaamiset tulevaisuuden työympäristössä?

Kuinka rakennetaan käyttäjälähtöisesti suunniteltu työympäristö?

Lue lisää

Tilat työn ehdoilla eikä toisin päin

Monitilatoimistoissa on sopiva vyöhyke työn kaikkia vaiheita ja erilaisia työtapoja varten. Tämä vahvistaa samalla yleistyvää ajatusta siitä, että työ on yhä useammin monipaikkaista.

Hyvin suunniteltu toimitila on hyvän työarjen edellytys

Neste, Outokumpu, L’Oreal… Sisustusarkkitehtitoimisto Fyran perustajaosakas Niina Sihto on parikymmenvuotisen uransa aikana ollut monessa mukana. Nyt hän kertoo, kuinka hyvä toimitila tukee työntekoa. 

Spaces tuo yhteisölliset työ- ja toimistotilapalvelut Tripla Workeryyn

Modernien coworking-tilojen pioneeri tarjoaa tiloja yksinyrittäjistä suuryrityksille vuodeksi, kuukaudeksi, viikoksi tai vaikka päiväksi.

Sulje
Lähetetään...