YIT Hoiva – ammattilainen käytössäsi

YIT Hoiva on käytössä testattu konsepti hoiva-ja päiväkotien toteuttamiseen. Se tarjoaa vanhusten ja muiden erityisryhmien tehostetun palveluasumisen lisäksi niihin liittyviä monipuolisia asumisen ratkaisuja. Valitsemalla YIT Hoivan saat luotettavan ja osaavan kumppanin toimivien ja kustannustehokkaiden hoivapalvelutilojen rakentamiseen ja korjaamiseen.

Edut

YIT Hoiva tarjoaa palveluntuottajalle mahdollisuuden palvella asiakkaitaan toimivissa ja viihtyisissä tiloissa. YIT:n tonttitarjonnasta löytyy sopivia sijainteja koko Suomen alueelta. YIT kehittää hankkeen edellyttämän liiketoimintakonseptin, suunnitteluttaa hankkeen palveluntuottajan tarpeiden mukaan, hoitaa rakentamisen lupa-asiat, hankkeen rahoituksen sekä tarvittavan sopimusjuridiikan. Palveluntuottaja voi keskittyä omaan liiketoimintaansa. YIT tarjoaa kilpailukykyisen vuokran ja sopimusehdot.

YIT Hoiva rakentaa elämänkaarikoteja

YIT Hoiva -kohteissa toteutetaan tehostetun palveluasumisen ohella enenevässä määrin myös vuokra-asuntoja, joita tarjotaan henkilöasiakkaille palveluntuottajan tai kiinteistön omistajan kautta. Elämänkaarikodit suunnitellaan erityisesti ikäihmisten näkökulmasta muokattaviksi, mutta niihin ovat tervetulleita asumaan kaikki, joiden elämäntilanteeseen asunnot sopivat. Asuntoihin on saatavilla palveluita, mutta niitä ei ole pakko ostaa. YIT:n tavoitteena on mahdollistaa ihmisten elää omanlaistaan elämää, ellei esimerkiksi muistisairaus tai toimintakyvyn heikkeneminen vaadi turvautumaan varsinaiseen palveluasumiseen.

Elämänkaarikoteja toteutetaan sekä yksittäisinä hoivahankkeina että osana suurempia korttelikokonaisuuksia. Vanhemman sukupolven omistusasumisesta ja siihen liittyvistä palveluista kiinnostuneille tarjoaa vaihtoehdon YIT Koti.

Valtaosa suomalaisista haluaa asua omassa kodissaan niin pitkään kuin mahdollista. Lue tästä, miten YIT on mukana mahdollistamassa tätä.

Referenssit

YIT on toteuttanut useita erilaisia yhteistyökumppaneilleen kehitettyjä hoivahankkeita sekä toiminut pääurakoitsijana monissa vastaavissa kilpailu-urakoissa. Tutustu valikoituihin referensseihimme!
Anttilanhovi
Attendo Joenrannan palvelukoti
Hoitokoti Kuninkaanhovi
Kyyhkyskodit ja Tunaro
Villa Kaskimäki ja Tenava-talo
Villa Kivi
Vire Koti Huvilaharju

YIT toteuttajana

Hoivahankkeissa YIT:llä on vastuu kokonaisuudesta. Oli kyseessä uudiskohde tai peruskorjauskohde, YIT hoitaa kaikki vaiheet hankekehityksestä ja suunnittelusta itse rakentamiseen ja sijoittajamyyntiin. Kumppaneina ovat yksityiset hoivapalveluyritykset sekä kunnat ja säätiöt. Hoivahanke voidaan myös toteuttaa osana suurempaa aluekehityskokonaisuutta, josta löytyy erilaisia asumisen omistus- ja rahoitusmuotoja sekä palvelukonsepteja.

 
Lue lisää YIT Hoiva -esitteestä:

Hoiva-esite


Kysy lisää asiantuntijoiltamme:

Hoivahankkeet, pääkaupunkiseutu ja Uusimaa

Anne Suojoki
040 745 4587

Kirsi Suvensalmi
0400 212 590Hoivahankkeet, muu Suomi


Olli Haapio
050 560 1911