Etusivu Toimitilat

Palvelumme

YIT tarjoaa monipuoliset toimitilaratkaisut ympäri Suomea. Vuokraamme ja kehitämme tiloja pääkonttoritason toimistoista erikokoisiin liike- ja logistiikkatiloihin. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään tilat, jotka tukevat yrityksesi liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu tarjontaamme ja ota yhteyttä:

Myytävät ja vuokrattavat liiketilat asuntokohteissa

Etsitkö sopivaa liiketilaa yrityksellesi tai vakaata sijoituskohdetta? Asuntokohteidemme kivijalkoihin sijoittuvat liiketilat tarjoavat erilaisia liiketiloja ympäri Suomea niin pienyrityksille kuin sijoittajille. Keskeisillä paikoilla sijaitsevat liiketilat ovat herättäneetkin paljon kysyntää.

Lue lisääTiilitie

Asiakkaamme kertovat

Tecaflow Oy:n toimisto- ja logistiikkatilat ovat osana 28 000 m²:n Tiilitie Logistics -hanketta Vantaalla.

–Meillä oli onnea, koska pystyimme olemaan mukana projektissa alusta lähtien. Saimme sanoa oman mielipiteemme minkälaisia tiloja tarvitaan ja lopputuloksena oli meidän tarpeisiin räätälöidyt tilat.

Lue lisääToimitilahakijan ABC 

Tarvitsetko apua uusien toimistotilojen hankintaan? Toimitilamestari on tehty sinulle, joka pohdit, miksi toimitilat vaihdetaan ja mitä uusilta tiloilta halutaan. Onko nykyinen toimistosi liian iso, pieni tai tehoton? Kun päätös uusien tilojen hankkimisesta on tehty, voi matkassa olla vielä monia mutkia. 

Toimitilamestari auttaa vastaamaan kysymyksiin: uudet toimitilat - miten, mistä ja milloin.  Miten hallita muuttoon liittyviä kustannuksia, entä mitä sopimusta tehtäessä tulee ottaa huomioon? Toimitilalaskuri auttaa hahmottamaan neliöt ja neuvotteluhuoneiden määrän. Toimitilamestariin tästä
 

Toimistotalo Triotto

Ruoholahdenkatu 23

Kauppakeskus Willa