Etusivu Loma-asunnot Omistaminen
Loma-asunto, jossa voit keskittyä lomailuun

Helppoa ja laadukasta vapaa-aikaa

YIT:n loma-asunto on sijoitus, josta voit itsekin nauttia. Lomailet kuten itse haluat ja silloin kun haluat. Loma-asunnot sijaitsevat Suomen parhaiden vapaa-ajan keskusten ytimessä, lähellä harrastuksia ja palveluita.

Huoneistot ovat täydellisesti sisustettuja ja varustettuja ja sinulla on mahdollisuus käyttää siivous-, liinavaate- ja aamiaispalveluita. Voit halutessasi antaa loma-asuntosi palvelukumppanille vuokrattavaksi silloin, kun et itse sitä käytä.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää.

Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian!


Olen kiinnostunut loma-asunnoista*
Loma-asunnon hankinta

Saat täydellisesti kalustetun ja varustetun huoneiston, sekä valmiiksi neuvotellun, mittavan palvelupaketin. Loma-asuntosi sijaitsee aktiivisen matkailukeskuksen yhteydessä, hyvien palvelujen äärellä. Erilaiset harrastusmahdollisuudet,  ravintolat ja muut palvelut tekevät loma-ajastasi nautinnollisen ja virkistävän.
Tutustu varusteluun ja sisustuspakettiin

Loma-asunnon omistaminen

Saapuessasi lomalle asunnossasi on kaikki valmiina, siistiä ja kunnossa. Tavarasi ja harrastusvälineesi odottavat sinua omassa varastossasi. Loman perustarkoitukseen, rentoutumiseen, jää enemmän aikaa kun ei tarvitse rehkiä huolto- ja siivoustöissä. Vapaa-ajan asuntosi sijaitsee lomakeskuksen ytimessä. Et siis tarvitse autoa lomallasi nauttiaksesi lempiharrastuksistasi tai käydäksesi illalla ravintolassa.

Poissa ollessasi voit nauttia vuokratuotoista

Sinulla on mahdollisuus hyötyä vapaa-ajan asunnostasi myös silloin kun et itse käytä sitä. Voit helposti antaa huoneiston palvelukumppanimme vuokrattavaksi. Vuokratuloilla katat mukavasti omistamisen kuluja.
Lue lisää vuokrauspalvelusta

Myös loma-asunnon huolto hoituu poissa ollessasi ilman huolia. Kiinteistöyhtiön huoltoyhtiö vastaa korjaus- ja huoltotöistä.

 
 

Päivitetty 09.02.2017