kuva8_aluesivu_kuvakarusellikuva6_aluesivu_kuvakarusellikuva5_aluesivu_kuvakarusellikuva10_aluesivu_kuvakarusellikuva9_aluesivu_kuvakarusellikuva11_aluesivu_kuvakaruselli

Loma-asunnot Imatra -
upean Saimaan rannalla

Imatra Spa Villas ja Imatra Spa Chalets -loma-asunnot sijaitsevat
Imatran Kylpylän vieressä, luonnonkauniilla mäntykankaalla Saimaan upeissa järvimaisemissa. Täällä nautit luonnon rauhasta, veneilystä ja rentouttavasta kylpyläelämästä.

Voit hankkia Imatra Spa Villas tai Imatra Spa Chalets -loma-asunnon kalustettuna, jolloin se on todellakin täydellisesti varusteltu. Huonekalut, valaisimet, kodinkoneet, verhot ja muut tekstiilit,
astiat ja aterimet - varustelu on suunniteltu pienintä yksityiskohtaa myöten.
Kiinnostaako Imatra?

Soita 050 539 4543 tai lähetä tietosi tällä lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä!Imatra Spa Chalets 1

Muuttovalmiita loma-asuntoja. Tutustu tästä.

Imatra Spa Villas 3

Muuttovalmiita loma-asuntoja. Tutustu tästä!

imatra_nostokuva_ch2_320

Upeat pientalot valmiina lomailuun! Tutustu tästä.

imatra_nostokuva_villas4_320

Muuttovalmiita loma-asuntoja. Tutustu tästä!

Katso huoneistojen virtuaaliesittelyt

Saimaa on kauneinta järvi-Suomea

Saimaa tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet uida, meloa, veneillä, kalastaa, hiihtää ja luistella. Metsän siimeksessä kiertelevät polut, vaellusreitit, valaistut hiihtoladut ja kuntoradat houkuttelevat aktiiviseen liikuntaan. Pyöräilyreittejä pitkin pääset kiertämään koko Saimaan.

Kanava vie Suomenlahdelle

Saimaan Kanava on yli 40 kilometrin pituinen vesiväylä Saimaalta Viipurin kautta Suomenlahdelle. Kesällä päivittäiset kanavaristeilyt tarjoavat mainion mahdollisuuden tutustua kanavaan ja sulkujen toimintaan.

Imatrankoski on yksi alueen upeimpia nähtävyyksiä: Valaistua koskea voi ihailla ympäri vuoden, mutta show on hienoimmillaan kesäkuukausina, jolloin kuohuihin yhdistetään musiikkitehosteita.

Myös Lappeenranta on lähellä. Lappeenrannan vanhaan kaupunkiin eli Linnoitukseen ja sen museoihin voi tutustua ympäri vuoden. Kesällä Lappeenrannan tori on täynnä elämää.

Hakemaasi ei löydy.
 

Päivitetty 24.11.2016