Etusivu Loma-asunnot Myytävät loma-asunnot

Loma-asunnot parhaiden lomakeskusten ytimessä

Meillä YIT:llä rakennetaan ja myydään loma-asuntoja vankalla kokemuksella. Olemme valinneet parhaat lomakohteet Suomessa ja rakentaneet niihin huippuluokan loma-asuntoja, joista löytyy kaikki tarvittava mukavaan lomailuun. Loma-asunnot ovat lähellä harrastusmahdollisuuksia, golfkenttiä, laskettelurinteitä ja latuja. 

Vierumäelle tulossa uusia loma-asuntoja

Vierumäki Chalets 6 suunnitteilla hyvälle paikalle
Cooke-golfkentän viereen. Lue lisää> 

 

Uusi sisustus ensiesittelyssä

Lue lisää »
 


Saimaan lomakodit

YIT:llä rakennetaan ja myydään loma-asuntoja vahvalla kokemuksella

Voit ostaa uuden loma-asunnon vain omaan käyttöön tai vuokrata sitä eteenpäin silloin kun et itse sitä tarvitse. Kaikkiin loma-asuntoihimme on mahdollista saada vuokrauspalvelu, jolloin palvelukumppani vastaa kaikista vuokrauksen käytännön toimista.

Keskellä kehittyvää lomakeskusta sijaitseva loma-asunto on hyvä sijoitus, sillä se tuottaa sinulle rahaa silloin kun et itse lomaile. Lue lisää loma-asunnon vuokraamisesta.

Loma-asunnon omistaminen on helppoa ja huoletonta

Voit hankkia loma-asunnon kalustettuna, jolloin se on todellakin täydellisesti varusteltu. Huonekalut, valaisimet, kodinkoneet, verhot ja muut tekstiilit, astiat ja aterimet - varustelu on suunniteltu pienintä yksityiskohtaa myöten.

Lomailu on mukavaa, sillä joka loma-asunnossa on oma sauna, useimmissa kuivauskaappi ja parveke. Voit hyödyntää siivous- ja liinavaatepalveluja, ja myös kiinteistön huoltoon liittyvät toimenpiteet hoidetaan puolestasi. Tämän helpommaksi ei loma-asunnon omistaminen tule!

 

Päivitetty 04.10.2016