Huhtasuon koulu- ja päiväkotikeskus

Huhtasuon koulu- ja päiväkotikeskus

Huhtasuon koulu- ja päiväkotikeskus Huhtasuon uusi koulu- ja päiväkotikeskus kerää kattonsa alle kasvamisen ja oppimisen elinkaaren päiväkotitaaperoista peruskoulun päättäviin nuoriin. Heidän tarpeensa ovat antaneet suunnan rakennusten suunnittelulle, tilojen toimivuudelle ja keskuksen monikäyttöisyydelle.

• Huhtasuon yhtenäiskoulu ja liikuntahalli: 750 oppilasta

• Kaupungin erityiskoulu, elämäntaitojen yksikkö: 100 oppilasta

• Huhtasuon päiväkoti: 170 lasta

Huhtasuon koulu- ja päiväkotikeskuksen tilat taipuvat moneen käyttöön. Esteettömässä ympäristössä lasten arki sujuu, eivätkä rakennukset hiljene illan tullenkaan. Silloin harrastustoiminta täyttää modernit ja helposti muunneltavat tilat, jotka avaavat ovensa alueen asukkaille.

Haluamme pitää Huhtasuon koulu- ja päiväkotikeskuksen arvoisessaan kunnossa myös tulevaisuudessa. Jotta lapset ja nuoret voivat kulkea kasvun ja opin polkuaan hyvissä olosuhteissa, valittiin toteutukseen ja ylläpitoon elinkaarimalli. Huolehtimalla ennakoivasti ja säännöllisesti tilojen ja rakennusten kunnosta varmistamme, että kaupungille ei synny korjausvelkaa ja että keskus säilyy laadukkaana koko elinkaarensa ajan.

 

Päivitetty 23.10.2015