Etusivu Infrapalvelut Laitosrakentaminen

Laitosrakentaminen

Energia-, vesihuolto- ja teollisuuslaitosten rakentamisprojektimme rullaavat toimivaa prosessia häiritsemättä vaativissakin ympäristöissä. Projektinhallintajärjestelmämme varmistaa, että tiukatkin kustannus- ja aikataululupauksemme pitävät. Työterveys ja –turvallisuus sekä siisteys ovat meille ykkösasioita.

Toteutamme luotettavasti erilaiset teollisuuden hankkeet kokonaistoimituksin yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ymmärrämme asiakkaan prosessin ja sen pysähtymättömän toiminnan merkittävyyden. Monipuolisen ja soveltuvan kalustomme sekä osaavan henkilöstömme avulla voimme toteuttaa asiakkaan tarpeen mukaisen lopputuloksen.

Parhaan tuloksen saamme, kun pääsemme vaikuttamaan ratkaisuihin jo suunnitteluvaiheessa. Olemme saaneet kohteidemme toteutuksessa merkittäviä kustannussäästöjä yhdenmukaistamalla rakenteita, korvaamalla maanrakennuksen kevennykset stabiloinnilla sekä toteuttamalla saumattoman rakenteen liukuvalamalla.

Referenssejä:Liukuvalutekniikka

Liukuvalutekniikka korvaa tavanomaisen järjestelmä- tai kappaletavaramuotin ja mahdollistaa saumattomat rakenteet. Tunkkaamalla liikkuva muotti mahdollistaa huomattavan aikataulu- ja kustannusedun. Esimerkiksi runkotöitä on mahdollista aikaistaa porrastornien liukuvalamisella. Liukuvalutekniikka mahdollistaa myös rakennusten laajentamisen alaspäin kalliotilaan.


Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan lisää teollisuuden, vesihuollon ja energiatuotannon ratkaisuistamme juuri sinun tarpeisiisi!


 

 
 

Päivitetty 23.10.2015